Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Varga Zsuzsa, Andrádi Zsanett, Varga Klári, Poszet Nándor 2018. május 27., vasárnap
spacer
Thália Színház
Thália Színház Új Stúdió Thália Színház Arizona Studió Mikroszínpad (volt Mikroszkóp Színpad) Határon Túli Magyar Színházak Szemléje
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2014. 05. 06.
A Thália Színházban 2014. május 7. és 11. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje. Az 5 nap alatt 10 előadást láthat a közönség. Az előadásokat közönségtalálkozó követi, ahol a produkciók alkotóival találkozhatnak az érdeklődők.
2014. 03. 28.
A Thália Színházban április 5-én lesz Bereményi Géza: Kincsem című előadásnak a ősbemutatója a szerző rendezésében.A darab a Thália Színház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál együttműködésével jön létre.
2014. 03. 25.
A Budapesti Tavaszi Fesztivál és Orlai Produkciós Iroda közös produkciójában a Thália Színházban március 27-én mutatják be Katonák című előadást Mátyássy Bence rendezésében.
2014. 01. 15.
Legújabb előadása a szintén Móricz-átirat „Jelenetek 2 házasságból” lesz, melyben rendezőként és szereplőként is közreműködik. Az est „Az asszony beleszól” és a „Rab oroszlán” című regényekből született.
2013. 12. 15.
Legújabb előadása a szintén Móricz-átirat „Jelenetek 2 házasságból” lesz, melyben rendezőként és szereplőként is közreműködik. Az est „Az asszony beleszól” és a „Rab oroszlán” című regényekből született. A végeredmény egy habkönnyű krimi-komédia,
2012. 11. 13.
A Thália Színház december 6-án mutatja be Bacsó Péter A tanú című filmjének színpadi változatát. A szövegkönyvet Hamvai Kornél írta, az előadást Balikó Tamás rendezi. Főbb szerepekben: Csányi Sándor, Szombathy Gyula és Cserhalmi György.
1 2 3 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a