Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Nánay István, Crnkovity Gabriella, Stohl András 2018. február 23., péntek
spacer
Veszprémi Petőfi Színház
Latinovits Zoltán Játékszín
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Épület
Igazgatóság
2017. 12. 30.
2018. január 6-án szombaton 19 órától a Nemzeti Színház Nagyszínpadán láthatja a budapesti közönség a Veszprémi Petőfi Színház nemrég óriási sikerrel bemutatott Holt költők társasága című előadását Oberfrank Pál főszereplésével, Funtek Frigyes rendezésében.
2017. 12. 21.
A Veszprémi Petőfi Színház háttérmunkásainak elismerésére, az egykori igazgató, színész-rendező Bujtor István emlékére Bujtor-gyűrűt alapított özvegye, amit idén hetedik alkalommal ítéltek oda.
2016. 01. 14.
Ádámok és Évák ünnepe, Cserháti Zsuzsa zenei világa, Visszatér a SingSingSing, „Múlnak a gyermekévek…” új dalokkal – programokkal találkozhatnak a veszprémiek a Petőfi Színházban.
2015. 06. 17.
Megtartotta évadzáró társulati ülését a Veszprémi Petőfi Színház június 16-án, az eseményen átadásra került a Petőfi-, a Latinovits- és a Medgyaszay-díj is, valamint köszöntötték a jubiláló munkatársakat.
2015. 02. 25.
A Csavar Színház vendégjátékát, az Asszooony!-t láthatják ifjúsági bérleteseink március 16-tól a Latinovits-Bujtor Játékszínben. A világ mesekincsének java részét azok a mesék alkotják, amelyek a férfi-nő kapcsolatról mondanak el nagyon lényeges, fontos üzeneteket.
2008. 12. 04.
A veszprémi Petőfi Színházban december 8-án mutatják be Pozsgai Zsolt JANUS című darabját a szerző rendezésében. Ősbemutatóval vesz részt a színház a Reneszánsz Év programsorozatában.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a