Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Muszte Anna, Takátsy Péter, Kiss László, Fekete Ernő, Sipos Vera, Oravecz Edit 2018. március 19., hétfő
spacer
Átrium Film-Színház
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2018. 01. 09.
Január 3-án tartották a Kultúrbrigád és az Átrium következő bemutatójának, Mózsik Imre és Bodó Viktor A Krakken művelet című darabjának olvasópróbáját. A darab egy része ugyanis a színhelyül választott képzeletbeli ország nyelvén játszódik, amihez a szerzők egyedi nyelvet dolgoztak ki, nyelvtani alapvetésekkel és szótárral.
2017. 10. 21.
A félelem megeszi a lelket premierje előtt nyílt meg az Átrium emeletén található új kortárs képzőművészeti kiállítóhely, a Central Galéria első tárlata, Somewhere over the Rainbow címmel, Alföldi Róbert 1940 és 1970 közötti színezettfotó-gyűjteményéből, illetve a művész saját, a technikára reflexióként készített alkotásaiból.
2017. 09. 18.
Alföldi Róbert rendezése Rainer Werner Fassbinder 1974-ben bemutatott filmjének színpadi változata, amely egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.
2017. 08. 24.
A Margit körúti Átrium augusztus 22-én már várja vendégeit, az Évadot augusztus 31-én Az Őrült Nők Ketrecével indítja a színház. Ismertető az októberi programokról.
2016. 12. 08.
A 2015-ben bemutatott Sirály ebben az évadban most tér vissza a budai teátrum színpadára az Átrium Film-Színházban Oszvald Marika, Kaszás Gergő, László Zsolt, Trokán Nóra és Porogi Ádám főszereplésével.
2016. 09. 19.
A Terminal Workhouse és az Átrium Film-Színház szeptember 21-én (A magyar dráma napján) közös ősbemutatóra készül. A Bábelna – Keleti Nyitás című kulturális ajándékkosár Tasnádi István színdarabja alapján készült.
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a