Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Sebők Klára 2018. augusztus 15., szerda
spacer
Székesfehérvári Vörösmarty Színház
Székesfevérvári Vörösmarty Színház Pelikán Terem Székesfehérvári Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiószínpad
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2018. 08. 04.
Különleges programokkal készül a Vörösmarty Színház a Székesfehérvári Királyi Napok előtti utolsó óriásbáb felvonulásra. Székesfehérváron most először lesz látható az a Szent Erzsébet életét bemutató tárlat és zászlókiállítás, amely egészen augusztus 21-ig lehet megtekinteni.
2017. 06. 28.
Szent István, Szent László, Könyves Kálmán és II. (Vak) Béla után idén az Árpád-ház talán legfényesebb uralkodója, III. Béla koronázási szertartását és életét viszi színre Szikora János rendező Székesfehérváron. Az egykori koronázótemplom helyén felépített grandiózus szabadtéri színpadon ...
2017. 04. 20.
A székesfehérvári Vörösmarty Színház is részt vesz a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, az Írok színházaként. Április 22-én, szombaton 17 és 18 óra között a Millenáris B épületében, a színház standjánál Tömöry Péter, Márton László és Háy János dedikálnak.
2016. 12. 05.
Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztató tart december 7-én Katti Zoób Divatház – Szalonban a 3N avagy Csehov: Három nővér című produkciójának műhelytitkairól.
2014. 03. 16.
A Vörösmarty Színház egy új kezdeményezést indít a színház iránt érdeklődőknek: egyszerre gondoskodnak a kényelmes utazásról, a remek vacsoráról és egy felejthetetlen színházi estéről! Március 22-én kedvezményes buszjárattal ...
2013. 08. 06.
Székesfehérváron Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhelyén augusztus 17. és 18-án kerül színre az István - oratórium, koronázási szertartásjáték. A szövegkönyvet eredeti források alapján:Matuz János és Szikora János készítette a produkciót Szikora János rendezi.
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a