Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Juhász Judit, Juhász Judit, Tatár Gabriella, Kálid Artúr, Horváth László 2018. augusztus 14., kedd
spacer
Weöres Sándor Színház
Weöres Sándor Színház Márkus Emília Terem Krúdy Klub Weöres Színház Weöres Sándor Színház Stúdiószínpad
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Épület
Igazgatóság
2017. 11. 10.
Az erről szóló dokumentumot október 27-én a grúziai Tbilisziben rendezett konferencián írta alá a színház képviseletében Réthly Attila főrendező és Németh Károly produkciós menedzser. Az ETC testülete egyhangúlag szavazta meg a Weöres Sándor Színház tagfelvételi kérelmét.
2015. 08. 17.
A Weöres Sándor Színház különleges Hamlet-előadása meghívást kapott a svédországi Ystad városába. A társulat augusztus 23-án lép fel a svéd járási székhely színházában. Gertrúdot Ystadban Kiss Mari játssza.
2015. 03. 23.
Weöres Sándor Színház Márkus Emília teremében április 07-én mutatják be William Shakespeare: Hamlet című tragédiáját Czukor Balázs rendezésében. Czukor Hamlet előadása meghökkentően, a határokat feszegetve adaptálja az eredeti művet, modern jelmezekkel, díszlettel ...
2014. 07. 31.
A közelgő évforduló méltó megünneplésének részeként Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata – a Weöres Sándor Színház közreműködésével – nyílt drámapályázatot hirdet Savaria nagy szülöttjének tiszteletére.
2013. 11. 08.
„Az Egyesült Államokból induló mozgalom, a Not in our Town, Magyarországon is időszerűvé vált. A közelmúlt történelme során sem ismeretlen negatív diszkrimináció az utóbbi években ismét nehezíti a hazánkban élő kisebbségek életét.
2013. 07. 07.
Szombathelyen a Weöres Sándor Színház a Karneválszínház rendezvénysorozatában a Megyeháza udvarában augusztus 15-én bemutatja Stephen Sondheim: Félúton a Fórum felé című darabját Réthly Attila rendezésében.
1 2 3 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a