Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Erdős István, Ababi Csilla, Papadimitriu Athina, Gazdag Gyula 2018. július 19., csütörtök
spacer
József Attila Színház
József Attila Színház Gaál Erzsébet Stúdió
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2018. 01. 24.
Általános és középiskolai színjátszó csoportok idén negyedik alkalommal kaptak lehetőséget arra, hogy a József Attila Színházban bemutassák produkcióikat. A program célja, hogy az általános és középiskolás korosztályt színházba csábítsák – ezúttal azonban nemcsak nézőként, hanem alkotóként is. A program rendezője Quintus Konrád.
2017. 11. 13.
Bohumil Hrabal Sörgyári capriccio című vígjátékát 2017. november 17-én, pénteken 19 órától láthatja utolsó alkalommal a József Attila Színház közönsége. Az előadás után zenés mini sörfesztivál várja a nézőket a színház előcsarnokában, a színészek és a darabban szereplő muzsikusok közreműködésével.
2017. 03. 25.
Középiskolás diákok előadásaival folytatja az Ádámok és Évák Ünnepe című rendezvénysorozatát a József Attila Színház. Tizenegy középiskolai színjátszó csoport lép színpadra március 27-én 18 órától; az előadást Quintus Konrád rendezi.
2016. 10. 19.
Az örök Szindbád címmel, Rékasi Károly előadásában folytatódik október 20-án a József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör közös sorozata, a Legendák nyomában. Irodalmi művek, filmek, zeneművek sorának főhőse, egyben ihletője Szindbád.
2015. 03. 25.
A József Attila Színház idén rendhagyó módon ünnepli a Színházi Világnapot. Madách Imre Az ember tragédiája című művét 11 budapesti általános és középiskola színjátszó csoportjai adják elő
2012. 08. 15.
Bemutató előtt álló darabok és korábbi produkciók zenei részleteiből kapnak ízelítőt, akik szeptember 8-án eljönnek a József Attila Színház Évadnyitó Utcabáljára. A délután 3-kor kezdődő műsorfolyammal először a kicsiknek kínálnak szórakozást ...
1 2 3 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a