Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Stief Magda, Halmágyi Sándor, Czvetkó Sándor, Teremi Trixi, Pap Tibor 2018. augusztus 18., szombat
spacer
Pesti Színház
Vígszíház Házi Színpad Vígszínház
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2018. 06. 06.
Arany János, Molnár Ferenc, József Attila, Dragomán György, Tolsztoj, Dosztojeszkij, Shakespeare, Feydeu műveivel érte el a Vígszínház a történetének legnagyobb nézőszámát. Értékelték az évadot és átadták a a vígszínházi díjakat
2018. 05. 17.
Magyarországon még sosem látott darabok a Vígszínház különleges, új bemutatói között. A következő évadban 11 olyan vonzó és izgalmas bemutatónk lesz, amelyek elgondolkodtatják, vitára ösztönzik, inspirálják és szórakoztatják nézőinket.
2018. 02. 14.
Új bemutatókra. és Izgalmas programok várnak a színház nézőire, lesz mozi a színházban, itt lesz a Filmünnep díjátadó gálája, lesz felolvasószínház és a várva várt élő Facebook-közvetítés. Feydeau Egy éj a Paradicsomban című darabja több mint száz év után visszatér a Vígszínház színpadára a rendező Michal Dočekal.
2017. 12. 31.
A Pál utcai fiúk december 30-i előadása után felbontották a Vígszínház művészeinek szavazatait, ennek alapján társulatának titkos szavazása alapján idén ifj. Vidnyánszky Attila kapta a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt.
2017. 10. 24.
A mai napon a Vígszínház kiadott egy közleményt az elmúlt hét eseményeire reagálva. Megemlítve, hogy nehézséget okoz azonnal reagálni valamennyi telefonra, e-mailre, sajtómegkeresésre.
2017. 02. 01.
Vígben már február 25-én a nyári napfordulóhoz érkezünk, Shakespeare Szentivánéji álmát mutatjuk be. A Pestiben Woody Allen Szentivánéji szexkomédiájával várjuk Önöket február 24-től, a Házi Színpadon új magyar darab budapesti ősbemutatója lesz!
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a