Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Halász Aranka 2018. március 24., szombat
spacer
Kaposvári Csiky Gergely Színház Stúdiószínpad
Kaposvári Csiky Gergely Színház
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2013. 03. 19.
A Csiky Gergely Színház mindig is családok, generációk színháza volt. A 2013/2014-es évad is ennek jegyében telik majd. Rátóti Zoltán igazgató sajtótájékoztatón ismertette a következő évad terveit.
2007. 11. 16.
Mint megírtuk, meghívást kapott a 6. Kortárs Drámafesztiválra Mohácsi János rendezése, az 56 06/őrült lélek vert hadak című előadás. Kiderült: az elmúlt évad viharos sikerét november 25-én vasárnap 15 órakor, míg 27-én kedden 18 órakor láthatja a nagyérdemű.
2007. 11. 12.
Még nincs negyven, de jövőre már húsz éve, hogy a kaposvári színház társulatának tagja. És nem is tervez mást. Nemrég a budapesti Nemzeti Színházból a Csikybe hazatérve is azt érezte: Annyira jó ide belépni! Némedi Árpád a minap megkapta a Kölnben élő író-publicista, Bezerédj Zoltán által alapított díjat.
2007. 10. 28.
Znamenák István főigazgatói kinevezésekor a következő évad egyik legfontosabb feladatának az ifjúság színházba csábítását tartotta. Most ennek jegyében lép színre Kaposváron a budapesti Káva Kulturális Műhely a Digó című kísérleti előadásával.
2007. 10. 24.
A tavalyi stúdiósiker, a Réthly Attila rendezte Karnebál a nagyszínpadon is meghódította a publikumot. Pedig mindig merész vállalkozás egy kisszínpadon – esetünkben a stúdióban – sikert sikerre halmozó darabot műsorra tűzni nagyelőadásként. Más díszletet, szereplőelosztást, mozgást, rendezést kíván a megnövekedő tér, s nem mellékesen: a rétegigény kielégítése mellett a nagyközönséget is ki kell szolgálni.
2007. 10. 19.
Operettet játszani kell, operettet játszani jó. Ezt tartják a kaposvári teátrumban, ahol a sokhelyütt lekezelt műfaj egyik gyöngyszemét, a Fekete Pétert "hanszerelte újjá" Znamenák István.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a