Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Znorovszky Ildikó, Haris Pašović, Péter Attila Zsolt 2018. július 16., hétfő
spacer
Kaposvári Csiky Gergely Színház Stúdiószínpad
Kaposvári Csiky Gergely Színház
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2013. 03. 19.
A Csiky Gergely Színház mindig is családok, generációk színháza volt. A 2013/2014-es évad is ennek jegyében telik majd. Rátóti Zoltán igazgató sajtótájékoztatón ismertette a következő évad terveit.
2007. 11. 16.
Mint megírtuk, meghívást kapott a 6. Kortárs Drámafesztiválra Mohácsi János rendezése, az 56 06/őrült lélek vert hadak című előadás. Kiderült: az elmúlt évad viharos sikerét november 25-én vasárnap 15 órakor, míg 27-én kedden 18 órakor láthatja a nagyérdemű.
2007. 11. 12.
Még nincs negyven, de jövőre már húsz éve, hogy a kaposvári színház társulatának tagja. És nem is tervez mást. Nemrég a budapesti Nemzeti Színházból a Csikybe hazatérve is azt érezte: Annyira jó ide belépni! Némedi Árpád a minap megkapta a Kölnben élő író-publicista, Bezerédj Zoltán által alapított díjat.
2007. 10. 28.
Znamenák István főigazgatói kinevezésekor a következő évad egyik legfontosabb feladatának az ifjúság színházba csábítását tartotta. Most ennek jegyében lép színre Kaposváron a budapesti Káva Kulturális Műhely a Digó című kísérleti előadásával.
2007. 10. 24.
A tavalyi stúdiósiker, a Réthly Attila rendezte Karnebál a nagyszínpadon is meghódította a publikumot. Pedig mindig merész vállalkozás egy kisszínpadon – esetünkben a stúdióban – sikert sikerre halmozó darabot műsorra tűzni nagyelőadásként. Más díszletet, szereplőelosztást, mozgást, rendezést kíván a megnövekedő tér, s nem mellékesen: a rétegigény kielégítése mellett a nagyközönséget is ki kell szolgálni.
2007. 10. 19.
Operettet játszani kell, operettet játszani jó. Ezt tartják a kaposvári teátrumban, ahol a sokhelyütt lekezelt műfaj egyik gyöngyszemét, a Fekete Pétert "hanszerelte újjá" Znamenák István.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a