Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Schubert Éva 2018. január 19., péntek
spacer
Yorick-Stúdió
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2014. 10. 30.
Újabb erdélyi kortárs dráma ősbemutató a Yorick Stúdióban - Potozky László: Sztrodzsegon a darab olyan aktuális szociális kérdésekkel foglalkozik, mint a rendszerváltás után a társadalom peremére sodródott, és onnan visszatalálni képtelen emberek sorsa ...
2014. 08. 06.
A Marosvásárhelyi Yorick Stúdió Színház és a Temesvári Csiky Gergely SzÍnház közös produkció bemutatására készül augusztus 9-én. Az Egyszeröt cÍmű előadás szövegváltozata Neil LaBute kortárs amerikai szerző Valami csajok cÍmű szÍnműve alapján Íródott.
2013. 10. 30.
Ahogyan az már az előző években is történt, a Yorick Stúdió a Kultúraközi párbeszéd a kortárs színház szemszögéből - V című projekt keretében, idén is két kortárs drámát mutat be a marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen.
2012. 09. 21.
A Románia 21 című előadás a Yorick Stúdió Kultúraközi párbeszéd a kortárs színház szemszögéből – IV. című projektjének a része, amelynek keretében egy magyar, illetve egy román kortárs szerző drámája kerül színre.
2011. 10. 13.
A lengyelországi Wroclawban októberben hatodik alkalommal rendezik meg a Dialog színházi biennálét, Európa egyik legigényesebb és legérdekesebb fesztiválját, amelyen idén először vesz részt romániai társulat.
2009. 11. 11.
Az előbemutatót követően október 14-én kerül sor a marosvásárhelyi Mészárosok Bástyájában a Yorick Stúdió nyáron készült produkciójának bemutatójára. A 20/20 című kétnyelvű előadás író-rendezője Gianina Cărbunariu.
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a