Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Szőcs Géza, Spala Korinna, László Pecka Péter 2018. augusztus 21., kedd
spacer
Magyar Színház - Sinkovits Imre Színpad
Magyar Színház
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2015. 03. 25.
A Pesti Magyar Színiakadémia Ördögök című vizsgaelőadása márciusban mindössze két alkalommal látható - 25-én és 26- án mindkét napon 19 órai kezdettel mutatja be Pál András és Őze Áron osztálya a Pesti Magyar Színház Sinkovits termében.
2015. 03. 23.
A Pesti Magyar Színház március 28-án egy klasszikus gyerekdarab, a Harisnyás Pippi bemutatójára készül. A svéd írónő, Astrid Lindgren copfos bajkeverőjének történetéből készült musical színvonalas szórakozást nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
2014. 09. 30.
A Magyar Színház és az egyszervolt.hu közös nyereményjátékot hirdet a készülő Rév Fülöp című előadása köré. A kvíz játék, amelynek kérdéseit a lovagregény szerzője, Jeney Zoltán találta ki, a http://www.napocska.hu/nyeremenyjatek/?guid=rev-fulop-1 oldalon található.
2014. 08. 29.
A Pesti Magyar Színház eddigi tevékenysége során is kiemelt figyelmet fordított nagyszínpadi gyermekelőadások alapjául szolgáló új magyar írások megrendelésére, fejlesztésére. Őze Áron és a Pesti Magyar Színház társulata a díj életre keltésével ezt a munkát kívánja az elkövetkezendő évadokban tovább folytatni.
2014. 04. 30.
A színház új lendülettel kezdett bele repertoárjának fokozatos átalakításába. A megkezdett munka javában tart. Játszunk prózai és zenés előadásokat, mozgásszínházat és klasszikus musicalt is… és minden évben igyekszünk kihívást jelentő, „nehéz” felnőttelőadásokat is készíteni.
2011. 03. 24.
A volt Nemzeti Színház és Magyar Színház művészi munkájában minimum 20 évig a múltban és jelenben kiemelkedő részt vállaló színészek és technikai munkatársak évenkénti – a Színházi Világnapon történő – elismerése
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a