Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Lukács Sándor, Kelemen István 2018. július 21., szombat
spacer
Armel Produkció
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2018. 07. 07.
Cél az Armel Opera Festival 11 évvel ezelőtti alapításakor egy olyan operaritkaságokat és kortárs műveket bemutató nemzetközi operaesemény létrehozása volt, amely ötvözni tud egy – szintén nemzetközi – tehetségkutató versenyt operaénekesek számára.
2018. 07. 01.
A nemzetközi társulatok izgalmas előadásai július 1-től 5-ig két ország fővárosában, Budapesten a Müpában és Bécsben a MuTh Színházban láthatók.
2018. 05. 10.
Az Armel Opera Festival 11 évvel ezelőtt a világon egyedülálló formában kezdte el a kortárs opera népszerűsítését évente öt operabemutatóval, amelyet nemzetközi előadói versennyel ötvöz.
2017. 04. 24.
A 10 éves Armel Opera Festival dalversenyére május 22-ig, bármely zenei műfajból, énekesek jelentkezését várjuk. A versenymű az Armel Opera Festival hivatalos dala, amelynek megszületett a magyar verziója a neves dalszövegíró, Sztevanovity Dusán által. Zeneszerző Hien, társszerző és hangszerelő Sebestyén Áron.
2016. 10. 17.
Idén, az ’56-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulóján, október 23-án, egy csodálatos ünnepi koncertre várjuk szeretettel a Londonban élő magyarokat és a zeneszerető brit közönséget a Hackney Empire Színházba.
2016. 10. 17.
Az Armel Opera Festival kilenc éves történetében jelentős állomásnak számít, hogy az Egyesült Királyság fővárosába kapott meghívást a Fesztivál múlt évi sikerdarabja Mozart Varázsfuvolája, Alföldi Róbert rendezésében.
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a