Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Szilágyi Andor, Dimény Áron, Csankó Zoltán 2017. május 29., hétfő
spacer
Katona József Színház
Katona József Színház Sufni Kamra
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2017. 03. 03.
A tavalyi nagy siker után március utolsó napján ismét különleges kulturális happening költözik Budapest belvárosába: az Irodalom Éjszakáján kortárs világirodalmi szerzők művei V. és IX. kerületi helyszíneken, többek között az Új Városházán, a Vásárcsarnokban és a Veres Pálné Gimnáziumban kelnek életre a Katona József Színház színművészeinek előadásában.
2015. 08. 25.
Tizenegy bemutatót, köztük hat ősbemutató a Katonában – először a Katonában rendez társulatán kívül Pintér Béla – ítéletidő miatti vízkár mintegy 60 millió forintra tehető, a Kamra most alkalmatlan a munkára
2015. 03. 10.
A Katona József Színház idén is folytatja KP - kultúrpolitika Veiszer Alindával című vitasorozatát, melynek célja, hogy megosztó és Magyarország szellemi jövőjét befolyásoló témákról társadalmi diskurzust generáljon.
2014. 12. 04.
Kultúrpolitika Veiszer Alindával címmel vitasorozatot indított, a budapesti Katona József Színház – a sorozat december 8-i részében, a napjainkban egyre népszerűbb Slam Poetry műfaját, annak térnyerését és hatásait veszik szemügyre
2014. 08. 25.
Október 16-án az M/S bemutatóját tartják meg a Kamrában, Dömötör András rendezésében. Peter Weiss számos brechti stílusjegyet viselő, „színház a színházban” felépítésű darabja meghökkentő és egyedi módon ábrázolja az osztályok szűnni nem akaró harcát és az emberi szenvedést.
2014. 05. 21.
A budapesti Katona József Színház 2014 elején KP – Kultúrpolitika Veiszer Alindával címmel vitasorozatot indított, melynek célja, hogy megosztó és Magyarország szellemi jövőjét befolyásoló témákról társadalmi diskurzust generáljon.
1 2 3 4 5 6 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu
Az oldalt támogatja az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.
Szerverünk üzemeltetője és a Theater Online támogatója a GTS Hungary Távközlési Kft