Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Znorovszky Ildikó, Haris Pašović, Péter Attila Zsolt 2018. július 16., hétfő
spacer
Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem Stúdió Színháza
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2012. 04. 03.
Április 5-én, csütörtökön délután 6 órától, valamint este 9 órától a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem első- és másodéves koreográfia szakos hallgatóinak Midnight Tango című vizsgaelőadására kerül sor
2010. 06. 06.
Most lenne nyolcvanöt éves, de már huszonöt éve nincs közöttünk. Rendező volt, színész, pedagógus és értelmiségi. Öröksége képzeletbeli dobozokban várja a színház számára kedvezőbb időket.
2009. 08. 11.
A Marosvásárhelyi Színházművészeti Egyetem konferenciát szervez Az abszurd kihívás. Ionesco tegnaptól máig címmel: . december 4-5-én. A jelentkezés és a rezümé elküldésének határideje november 2.
2009. 07. 27.
Valahogy a személye kapcsán soha nem jut az ember eszébe, hogy színész, inkább művész (a legklasszikusabb értelemben). Ő nem kisebbségi, ő egyszerűen magyar, európai és világpolgár...
2009. 03. 12.
A marosvásárhelyi Színházművészeti Egyetem Stúdió Színházában március 14-én újabb bemutatóval jelentkezik a magiszteri színész-osztálya: Molière Dandin György, című komédiáját Kövesdy István rendezésében mutatják be.
2009. 02. 19.
A Marosvásárhelyen Színháztudományi Tanszéke 15-25 év közötti alkotók részére színpadi szövegek írására, valamint színházi előadásokról szóló, beszámoló-elemző műfajú írásokra hirdet pályázatot.
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a