Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Nánay István, Crnkovity Gabriella, Stohl András 2018. február 23., péntek
spacer
Temesvári Állami Csiky Gergely Színház
Temesvári Állami Csiky Gergely Színház Stúdió
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2017. 12. 09.
Nem első alkalom, hogy a magyarországi Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar ellátogat Temesvárra. Nem első alkalom, hogy a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház művészei Müller Péter Sziámi AndFriends dalokat játsszanak. December 10-én este azonban, első alkalommal fognak együtt színpadra lépni.
2014. 10. 07.
Az elmúlt évadban bemutatott A hétfejű tündér című bábelőadás után a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház első bemutatóján szintén egy különleges tündérrel ismerkedhetnek meg a színház látogatói.
2014. 05. 19.
Kiszállásokkal és fesztiválmeghívásokkal teli időszakot él a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház. Egy budapesti fesztiválszereplés és egy több napos szorványturné után, ezúttal, május 18-án Aradra, a Nemzetközi Új Színházi Fesztiválra kapott meghívást a színház.
2013. 09. 30.
Október 29-én, vasárnap ért véget a XIX. Rövid Dráma Fesztivál, mely a nagyváradi román színház szervezésében zajlott szeptember 20. és 29. között, és amely idén a Nagyváradi Nemzetközi Színházi Fesztivál (FITO) része volt.
2013. 09. 22.
Az évad első bemutatójára készül a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház, Martin McDonagh Leenane szépe című darabjával, melyet Upor László rendezésében tekinthetnek meg. Az előadásban meghívott művészként vendégszerepel a Mag-et alakító Csoma Judit ...
2013. 09. 12.
A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház folytatja a Színfalak mögött nevű programsorozatát. A havi rendszerességű műhelymunka, melyet az előző hónapokban Balázs Attila, Bandi András Zsolt és Magyari Etelka vezetett, ezúttal a temesvári Falumúzeumban kerül megszervezésre.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a