Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Virág Kiss Ferenc, Jegercsik Csaba, Horváth László Attila, Berekméri Katus 2017. június 26., hétfő
spacer
Székesfevérvári Vörösmarty Színház Pelikán Terem
Székesfehérvári Vörösmarty Színház Székesfehérvári Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiószínpad
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2017. 04. 20.
A székesfehérvári Vörösmarty Színház is részt vesz a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, az Írok színházaként. Április 22-én, szombaton 17 és 18 óra között a Millenáris B épületében, a színház standjánál Tömöry Péter, Márton László és Háy János dedikálnak.
2016. 12. 05.
Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztató tart december 7-én Katti Zoób Divatház – Szalonban a 3N avagy Csehov: Három nővér című produkciójának műhelytitkairól.
2014. 03. 16.
A Vörösmarty Színház egy új kezdeményezést indít a színház iránt érdeklődőknek: egyszerre gondoskodnak a kényelmes utazásról, a remek vacsoráról és egy felejthetetlen színházi estéről! Március 22-én kedvezményes buszjárattal ...
2013. 08. 06.
Székesfehérváron Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhelyén augusztus 17. és 18-án kerül színre az István - oratórium, koronázási szertartásjáték. A szövegkönyvet eredeti források alapján:Matuz János és Szikora János készítette a produkciót Szikora János rendezi.
2013. 07. 01.
A Koronázási Ünnepi Játékok fénypontja maga a Koronázási szertartásjáték, amely autentikus helyszínen, az egykori Nagyboldogasszony-bazilika helyén, királyaink koronázó helyszínén, Magyarország legnagyobb épített szabadtéri színpadán valósul meg
2011. 02. 11.
Székesfehérvári Vörösmarti Színház Stúdiószinpadán február 12-én mutatták be Jean -Paul Sartre:Zárt tárgyalás című drámáját Harangi Mária rendezésében.
1 2 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu
Az oldalt támogatja az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.
Szerverünk üzemeltetője és a Theater Online támogatója a GTS Hungary Távközlési Kft