Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Dányi Krisztián, Hegyi Barbara, Baranyi Péter 2018. január 16., kedd
spacer
Egri Gárdonyi Géza Színház Stúdiószínpad
Agria Összművészeti Fesztivál Quartet Egri Gárdonyi Géza Színház Nemzetközi Monodráma Fesztivál Eger Magyar Stúdiószínházi Fesztivál Egri Gárdonyi Géza Színház Tánctagozat
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2017. 12. 09.
Moravetz Levente-Balásy Szabolcs-Horváth Krisztián-Papp Zoltán: Zrínyi 1566 című rockoperáját, december 8-án mutatta be a Gárdonyi Géza Színház, Sasvári Sándorral a címszerepben.
2017. 11. 20.
Kálmán Imre Csárdáskirálynő című nagyoperettjét méltán emlegethetjük minden idők legnépszerűbb operettjének, de nevezhetjük az operettek operettjének is. A Gárdonyi Géza Színház ezért is tűzte műsorra a 2017/2018-as évadban. A november 17-én bemutatott előadás rendezője nem más, mint a zenés darabok szakértője, Halasi Imre.
2017. 10. 20.
A szerelem évszázadok óta mozgatórugója az emberi gondolkodásnak, valamint meghatározó szerepet tölt be az antik mitológia, a vallások, a filozófia és a művészetek világában is, e területek központi témájának egyike. Erről szól a GGTánc Eger legújabb bemutatója.
2017. 05. 18.
A következő napokban három erdélyi városban lép fel az egri Gárdonyi Géza Színház. Blaskó Balázs, igazgató szerint nagyon fontos a kapcsolattartás a határon túli színházakkal, hiszen ez erősíti a köteléket a magyar ajkú színházi szakmán belül.
2016. 09. 30.
Több rekordot is megdöntöttek tavaly a színházak, írja a HVG a csütörtöki lapszámban megjelent cikkében. A színházak nézőszáma tavaly meghaladt a 6,7 milliót, ami a 2008-as adatokhoz képest másfélszeres növekedés.
2016. 09. 19.
Programsorozatunkkal évről-évre házhoz szeretnénk vinni az észak-kelet-magyarországi régió táncszerető közönsége számára (az első sorban hazai) táncpaletta aktuális alkotásait – ajánlja az idei fesztivált Topolánszky Tamás, a GGTánc Eger vezetője.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a