Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Virág Kiss Ferenc, Jegercsik Csaba, Horváth László Attila, Berekméri Katus 2017. június 26., hétfő
spacer
Kecskeméti Katona József Színház
Kecskeméti Katona József Színház Üzemszínház Szín-Tár Fesztivál Kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínház Kecskeméti Ruszt József Stúdió Színház Bajai Nyári Színházi Játékok Kecskemét Országos Zenés Színházi Találkozó Udvarszínház Vándorfesztivál Kecskemét Kecskeméti Színház Erkély
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Társulat
2017. 06. 24.
A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 5-én 18.30-kor és 20.30-kor is látható lesz Csányi Sándor önálló estje az Udvarszínházban!
2017. 06. 23.
A kecskeméti képviselő-testület döntése alapján idén Csombor Teréz veheti át a Katona József-díjat! Szívből gratulálunk!!!
2017. 06. 22.
Ismét triplázott a kecskeméti színház a POSZT-on! Nagy Viktor a Legjobb férfi mellékszereplő díját vehette át az Apátlanul című előadásban nyújtott alakításáért, míg a Legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a közönségzsűri és a színészzsűri is Kocsis Pálnak ítélte. A találkozó gálája után Cseke Péter direktort kérdeztük az eredményről.
2017. 06. 22.
Köszönjük, hogy ilyen sokan választottak színházi programot a Múzeumok éjszakájára! A június 24-ére meghirdetett kulisszajárás mindhárom csoportja betelt!
2017. 06. 20.
Három állomásos Hargita megyei turnéra indult a kecskeméti Katona József Színház társulata. A Boeing, Boeing című vígjáték első erdélyi bemutatóját június 19-én tartották Gyergyószentmiklóson - teltház előtt, óriási sikerrel!
2017. 06. 19.
Óriási sikert aratott Apátlanul előadásunk a XVII. Pécsi Országos Színházi Találkozón! A szakmai zsűri Nagy Viktornak ítélte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, míg a közönségzsűri díját, valamint a MASZK színészegyesület legjobb férfi alakításért járó díját Kocsis Pál vehette át!
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu
Az oldalt támogatja az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.
Szerverünk üzemeltetője és a Theater Online támogatója a GTS Hungary Távközlési Kft