Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Simor Ottó, Téglás Márton, Garaczi László, Bozsó Péter, Dézsi Éva Darinka, Újvári Zoltán, Bodolay 2018. július 17., kedd
spacer
Kecskeméti Katona József Színház
Kecskeméti Katona József Színház Üzemszínház Szín-Tár Fesztivál Kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínház Kecskeméti Ruszt József Stúdió Színház Bajai Nyári Színházi Játékok Kecskemét Országos Zenés Színházi Találkozó Udvarszínház Vándorfesztivál Kecskemét Kecskeméti Színház Erkély
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Társulat
2018. 07. 16.
A 2018. áprilisában bemutatott, Cseke Péter által rendezett Molnár Ferenc-darabbal vendégszerepeltünk szombaton Balatonföldváron, ahol az első igazán nyárias hétvége prográmját színesítettük produkciónkkal.
2018. 07. 10.
Július első hétvégéjén két produkcióval vendégszerepeltünk Mórahalmon. Szombat este a Függöny fel!, vasárnap pedig az utolsó Család ellen nincs orvosság előadásunkkal szórakoztattuk a Futó-Dobó Lovasközpontban egybegyűlt közönséget.
2018. 07. 04.
Befejeződött az előbérletezés a 2018/19-es évadra, az Udvarszínházi produkciókra pedig minden jegy elkelt szervezési- és jegyirodáinkban, ahol augusztus 21-től folytatódik az értékesítés a következő szezonra.
2018. 07. 02.
Két egymást követő napon, június 29-én pénteken és 30-án szombaton Kecskemété volt a főszerep a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ahol idén A képzelt beteg és a Függöny fel! előadásunkkal jártunk.
2018. 06. 30.
Rangos esemény színhelye volt 2018. június 27-én, szerdán a kecskeméti Katona József Színház, hiszen Kecskemét Megyei Jogú Város szervezésében itt került megrendezésre a Nemzetközi Keresztény – Zsidó Tanács éves konferenciája.
2018. 06. 25.
Bár papírforma szerint vége van a színházi évadnak, Barta Dóra rendező – koreográfus, és a Kecskemét City Balett táncművészei mégsem pihenhettek túl sokat, hiszen számukra az elmúlt hét egy fontos felkészülési időszak volt tréninggel és próbával egyaránt.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a