Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Kelemen Tímea, Willy Russell 2017. augusztus 23., szerda
spacer
Kecskeméti Katona József Színház
Kecskeméti Katona József Színház Üzemszínház Szín-Tár Fesztivál Kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínház Kecskeméti Ruszt József Stúdió Színház Bajai Nyári Színházi Játékok Kecskemét Országos Zenés Színházi Találkozó Udvarszínház Vándorfesztivál Kecskemét Kecskeméti Színház Erkély
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Társulat
2017. 08. 22.
15 bemutatóval készül a kecskeméti színház társulata az új évadra. Az augusztus 22-én megtartott társulati ülésen Cseke Péter megerősítette: ismét indul az igazgatói pályázaton, amelyet várhatóan ősszel ír ki a kecskeméti önkormányzat.
2017. 08. 19.
Rendkívüli nyitva tartással és meglepetésekkel készül a kecskeméti színház társulata az augusztus 21-ei pénztárnyitásra és az azt követő napokra.
2017. 08. 15.
Még néhány nap, és megkezdődik a szabad helyekre szóló bérletezés színházunkban! Augusztus 21-én reggel 9 órától szeretettel várjuk valamennyi leendő bérletesünket!
2017. 08. 12.
Fantasztikus közönség előtt, szenzációs hangulatú előadással búcsúztak a nézőktől a János vitéz alkotói péntek este az Udvarszínházban. Fergeteges este volt! Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, és velünk ünnepelt!
2017. 08. 06.
Néhány órán belül kétszer aratott elsöprő sikert Csányi Sándor a kecskeméti Udvarszínházban, ahol önálló estjét mutatta be a hirös város színházrajongóinak.
2017. 08. 05.
A péntek esti előadás a Városháza díszudvarán kétszeres ünnep volt, hiszen egyrészt kezdetét vette az udvarszínházi szezon, másrészt Derzsi György 25. alkalommal tisztelgett Lehár Ferenc élete és munkássága előtt.
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a