Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Juhász Judit, Juhász Judit, Tatár Gabriella, Kálid Artúr, Horváth László 2018. augusztus 14., kedd
spacer
Radnóti Színház
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2005. szeptember 1.
A Radnóti Színház hátulról

Akik ellátogatnak a budapesti Radnóti Színházba szeptember 16-án, egy kis műsor kíséretében elsőként tekinthetik meg a nyári felújítások eredményét. A munkálatokban színház egyes színészei is tevékenyen részt vettek.

A megszépült társalgót a színház fiatal színészei, Schneider Zoltán és Karalyos Gábor tervezték, és az átalakítást is ők kivitelezték. A fodrásztár elköltözött és megújult, a kicsiny társalgó egy dohányzószobával bővült és egy új öltözővel lett gazdagabb a társulat.

A Radnóti Színház Nagymező utcai bejárata is megújult a nyár folyamán, a homlokzat immár az épület ’40-es évek eleji stílusát idézi fel. A színház nevének felirata és logója is vadonatúj.

Nem csupán épület újult meg, Radnóti Színház hátulról című, évadnyitó esemény is új formában jelentkezik. Ezúttal is bepillanthatnak a kulisszák mögé, bejárhatják a színházat – elölről, hátulról, kívülről, belülről.
Jöjjenek el, és tekintsék meg a külön erre az alkalomra készített műsort, amelyben többek között Bálint András igazgató ismertetőjét hallhatják a 2005/2006-os évad bemutatóiról. Lesz zene, tánc, egy kis ízelítő a készülő, Karneválvégi éjszaka című előadásból és bemutatkoznak a produkciók rendezői is, és beszélnek a készülő előadásokról.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Radnóti Színház szeptember 16-án, pénteken, 17 órai kezdettel!

A program természetesen ingyenes, viszont csak érvényes jeggyel tekinthető meg. Kérjük, hogy jegyigényüket, miként a többi előadásra, telefonon, vagy személyesen jelezzék. (3221-071, 3210-600)
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a