Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Stief Magda, Halmágyi Sándor, Czvetkó Sándor, Teremi Trixi, Pap Tibor 2018. augusztus 18., szombat
spacer
Radnóti Színház
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2008. november 18.
Vodku koncert a Radnótiban

Radnóti Színházban november 22-én negyedszer koncertezik a Vodku zenekar. Az első ilyen koncertre 2006 májusában került sor.

Radnóti Színházban november 22-én negyedszer koncertezik a Vodku zenekar.

Az első ilyen koncertre 2006 májusában került sor. Akkoriban a zenekar tagjai Valló Péter Cseresznyéskertjének „kis zsidó zenekaraként" léptek rendszeresen a színpadra. Ekkor jött az önálló koncert ötlete. Az este sikerét követően a színház és a zenekar kapcsolata a Szentistvánnapi búcsúban fonódott még szorosabbra: és a következő önálló koncertjükön már azok a dallamok is felhangzottak, amelyeket a Vodku a darabhoz írt. A harmadik koncerten a zenekar a Más című lemezük anyagát mutatta be a Radnóti közönsége előtt. Ezúttal a Vodku tagjai újra egy előadáshoz, a Farkasok és bárányokhoz kapcsolódóan zenélnek majd a színpadon, felhangzanak tehát az Osztrovszkij-műhöz írt dalok, és néhány ismert, régi, kedvenc Vodku-szám. Meglepetésként az együttes készülő, új lemezéről is hallhatunk zenéket.
Az esten közreműködnek a színház művészei: Kováts Adél, Marjai Virág, Martin Márta, Szávai Viktória, Wéber Kata, Adorjáni Bálint, Karalyos Gábor és Klem Viktor.
Forrás: Radnóti Színház
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a