Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Krisztik Csaba, Tarsoly Krisztina, Kovács Zsolt 2018. július 20., péntek
spacer
Interjúk
Interjúk
A hét arca
Határtalanul
Ismeretlen ismerősök
A nemzet erdélyi színészei
Művészek írták
Beszámolók
Ősztől a Kultúrbrigád színházcsináló műhelye vette át az Átrium színház működtetését. A három kritikusból álló csapat az Átriumot továbbra is összművészeti helyszínként fogalmazza meg, amely a szórakoztatás mellett érzékenyen reagál a társadalom és a művészet kérdéseire. Az első idei bemutatóval egy időben megnyílt a színház képzőművészeti kiállítóhelye, a Central Galéria is.
spacer
Több mint 560 előadás látványtervét jegyzi, ám azt mondja, számára ennek töredéke volt igazán emlékezetes munka. Nem szereti a rendezői önmegvalósítást, a színpadon a színészt tartja a legfontosabbnak. Több mint tíz éve albumba gyűjtve jelentek meg a tervei, most az azóta készült munkáit rendezi kötetbe, és a színházi emlékiratai megírásába is belefogott; bőven van mit mesélnie.
spacer
Úgy véli, a zene mindenben segít, legyen szó örömről, bánatról, vagy akár arról, milyen is a képi világ… Érdi Tamás most is ugyanúgy rajong Mozartért, Schubertért, mint tizenéves korában, de ma már sokkal jobban szeret kamarázni. Így örömmel szerepel Simon Izabella és Várjon Dénes kamara.hu- elnevezésű fesztiválján, az idei sorozat új vendégei közé tartozik.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > >>
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a