Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Jászai László, Götz Anna, Földessy Margit, Köleséry Sándor, Mag István, Andorai Péter, Nemcsák Károly 2018. április 25., szerda
spacer
Írások a színházról
Interjúk
A hét arca
Határtalanul
Ismeretlen ismerősök
A nemzet erdélyi színészei
Művészek írták
Beszámolók
Művészek írták2017. 12. 28..
A Vígszínház már többször is belevágott Lev Tolsztoj sokkötetes nagyregénye, a Háború és béke színpadra állításának szinte lehetetlen missziójába. Az író eredeti műve az orosz kultúra ikonja. Itthon érettségi tétel, tán kötelező olvasmány is, biztos az: oroszhonban.
spacer
Művészek írták2017. 12. 27..
George Bernard Shaw 1912-ben írta a gunyorosan keserédes Pygmalion meséjét a konzervatív berendezkedésű Brit Birodalom általánosan egyre tarthatatlanabb szociális és morális állapotairól. Már ekkor háttérbe szorult világjobbító szándék, mert a mű a férfi-nő kapcsolatok változásait a vígjáték rózsaszín szemüvegének szűrőjén át láttatta – persze happy enddel.
spacer
Interjúk2017. 12. 20..
Díjesőt hozott Boldoczki Gábor számára az idei esztendő, hiszen az Oriental Trumpet Concerto című lemeze tavasszal elnyerte a világ vezető, független hanglemezszakmai díját, nyáron az Echo Klassik-kitüntetésben részesült, néhány nappal ezelőtt pedig Gramofon-díjat kapott, s az album egyike lett az év legjobb magyar lemezeinek.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > >>
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a