Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Seress Zoltán, Nagy Erika, Lászlóffy Csaba, Soltész Erzsébet 2018. május 21., hétfő
spacer
Színházi hírek
Legfrissebb híreink
Magyarországon még sosem látott darabok a Vígszínházban
Tompa Gábor az UTE (Európai Színházi Unió) új elnöke
Fény presszó a Latinovitsban - minálunk.hu
Őszinteségről és bátorságról, őszintén és bátran az idei TESZT-en
Végéhez közeledik a REFLEX4 Sepsiszentgyörgyön
Megkezdődött az előbérletezés


Képes hírek
Eötvös Péter az Operában
Kokan Mladenović Temesváron rendez
Vígnap 2011
Eszenyi Enikő köszöntése
Helmuth Stürmer
Ruttkai Éva-emlékdíj 2008
Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója
Könyvbemutatók Kolozsváron
2017. február 1.
Hírek a Vígszínházból

Vígben már február 25-én a nyári napfordulóhoz érkezünk, Shakespeare Szentivánéji álmát mutatjuk be. A Pestiben Woody Allen Szentivánéji szexkomédiájával várjuk Önöket február 24-től, a Házi Színpadon új magyar darab budapesti ősbemutatója lesz!

Gyorsabban közeledik Szent Iván éje, mint gondolnánk! Nálunk, a Vígben már február 25-én a nyári napfordulóhoz érkezünk, Shakespeare Szentivánéji álmát mutatjuk be. A Pestiben Woody Allen Szentivánéji szexkomédiájával várjuk Önöket február 24-től, a Házi Színpadon pedig egy új magyar darab budapesti ősbemutatója lesz! Bartis Attila Rendezés című színműve február 26-tól látható

Vígutalvány - a nézők kérésére
Ajándékozzon színházi élményt ebben az évben is! A nézők kérésére újra megvásárolható  Vígutalványunk kedves meglepetés barátoknak, családtagoknak, kollégáknak. Az utalvány beváltható új bemutatóinkra, valamint repertoárunk valamennyi előadására. Ajándékutalványainkat a Vígszínház és a Pesti Színház jegypénztárában, a Szervezési Irodában és az Allee Bevásárlóközpontban vásárolhatják meg.

Szentivánéji álom A Vígben
Látta már a Shakespeare-összest a Vígszínházban? Az utóbbi pár évben megnézhette nálunk a Tévedések vígjátékát, a Rómeó és Júliát, A velencei kalmárt, a Julius Caesart vagy éppen a Vízkeresztet. Következő Shakespeare-bemutatónk a Szentivánéji álom. A szerelem, az erotikától izzó vágy, a megcsalt érzelmek és a kitartó hűség örök témái nemcsak az életnek, hanem a színháznak is. Hegedűs D. Géza és Stohl András mellett az előadás remek lehetőséget nyújt a társulat fiatal tehetségeinek, Szilágyi Csengének, Bach Katának, Orosz Ákosnak, vagy épp Király Dánielnek. Nagy örömömre én Pukként zavarhatom össze a fiatal szerelmesek életét.

Szentivánéji szexkomédia a Pestiben
Egyéjszakás kaland két részben? Már a műfaji megjelölés is sokat sejtet. Három pár, egy vidéki nyaraló, Szent Iván éji őrület - na és persze Woody Allen utánozhatatlan humora. Az ismert filmrendező sajátos történetében játékos nagyvonalúsággal állít elénk váratlanul merész fordulatokba hajló helyzeteket az orosz Aleksandr Bargman rendező, az érzelmek elszabadulnak egy végtelenül humoros és erotikus színházi estét ígérve. Az előadás Seress Zoltán, Hegyi Barbara, Kern András, Péter Kata, Telekes Péter és Bata Éva főszereplésével látható a Pesti Színházban.

Rendezés a házin
A vígszínházi tradíció szerint az olvasópróbákon a kortárs szerzők maguk olvassák fel darabjaikat a társulat előtt. Nagy örömünkre velünk volt Weöres Sándor, Spiró György, vagy épp Esterházy Péter is. Bartis Attila épp Jáva szigetén tartózkodik, társulatunknak azonban a sokezer kilométer sem lehetett akadály! Bartis Attila Rendezés című darabjának olvasópróbáján is ő maga olvasta fel művét skype-kapcsolat segítségével. Az író így "találkozhatott" Szikszai Rémussszal, az előadás rendezőjével és a főszereplőkkel, Hevér Gáborral, Herczeg Adriennel, Lengyel Tamással, Lukács Sándorral, Kopek Jankával és Gilicze Mártával. Bartis a nagysikerű Romlás után, a Vígszínház számára egy újabb felkavaró, különleges történetet írt. A színház világában játszódó színdarab tele van súlyos titkokkal, budapesti ősbemutatóját február 26-án tartjuk a Házi Színpadon.

A Víg és Pesti új bemutatói kapcsán már csak a címek miatt is nagy lehet a kalamajka, ne feledje: a Szentivánéji álom a Vígben, a Szexkomédia a Pestiben látható. Mindkettőre várjuk szeretettel!
Még nincs programja szombat vagy vasárnap estére? Január 28-án vagy 29-én, vagy február 4-én este ne hagyja ki a Don Juant, Hajduk Károly és Hegedűs D. Géza nagyszerű párosa, mester és tanítványának szellemes játéka feledhetetlen élmény. Február 1-jén, szerdán este újra Toldi a Pestiben, Csőre Gábor várja Önt és családját, barátait.

Forrás: Vígszínház
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a