Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Jászai László, Götz Anna, Földessy Margit, Köleséry Sándor, Mag István, Andorai Péter, Nemcsák Károly 2018. április 25., szerda
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Second Life (Hatszín Teátrum) - Előadás
Hedda Gabler (Marosvásárhelyi szinház) - Előadás_Thália
Az álarcosbál (Erkel Színház) - Előadás_1
Terike & Irén (Mozsár Műhely) - Előadás
Balta a fejbe (Magyar Színház) - Előadás
Valódi hamisítvány (Orlai Produkciós Iroda) - Előadás
Woyzeck (Kaszás Attila Terem) - Előadás
Kafka a tengerparton (Székesfehérvári színház) - Előadás
2018. 04. 10.
A A 2005-ben alakult Mezei Szilárd szeptett Mezei Szilárd vajdasági zeneszerző és brácsás zenekara koncertje április 13-án látható a Kosztolányi Dezső Színházban.
2018. 04. 10.
áprilisban audiónarrációval
2018. 04. 10.
Több mint 400 gyermeket látott vendégül színházunk társulata április 10-én. Az elmúlt évek hagyományát követve az idei évadban is két produkcióra hívtuk meg a környékbeli településeken nehéz körülmények között élő gyerekeket, akik a Hessmese után A hókirálynőt nézhették meg teátrumunkban.
2018. 04. 10.
Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.
2018. 04. 10.
A Harag György Társulat a SzatmárON kezdeményezés keretében idén is színvonalas költészetünnepet tartott Szatmárnémetiben. Hétfőn a District 15 nevű szórakozóhelyen a verseké volt a főszerep, versblokkok, kvízjáték, kerekasztal-beszélgetés, élő bejelentkezések és koncertek követték egymást és természetesen nem maradtak el a gasztro-etűdök sem – a résztvevők versek ihlette ételeket kóstolhattak.
2018. 04. 09.
Felvételt hirdet a Kecskemét City Balett, a kecskeméti Katona József Színház tánctagozata. A próbatáncot 2018. április 14-én, szombaton 11 órakor tartjuk a Kelemen László Kamaraszínházban. A balett-tagozat vezetője Barta Dóra.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a