Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Törőcsik Mari, Érdi Tamás 2017. november 23., csütörtök
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
A szecsuáni jólélek (Kecskeméti színház) - Előadás_theater
SunCity – a Holnap Tali! (Magyar Színház) - Előadás
Filuména házassága (József Attila Színház) - Előadás
A skarlát betű (Győri Balett) - Előadás
Figaro házassága (Nemzeti Színház) - Előadás
Macskajáték (Debreceni színház) - Próba
Kérem, én még nem játszottam (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Előadás_theater
Holt költők társasága (Petőfi Színház) - Előadás
2017. 11. 13.
Megéri becsületesnek lenni? Mi a jó és a rossz? S vajon el lehet viselni a szegénységet és az elnyomást anélkül, hogy végzetesen torzulna a lélek? - többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a kecskeméti Katona József Színház A jóember Szecsuánból előadása, amelyet november 17-étől láthatnak nézőink Zsótér Sándor rendezésében. A produkcióról Fazakas Gézával beszélgettünk.
2017. 11. 13.
Még szélesebb közönség számára válik elérhetővé a Müpa-élmény 2017. november 15-től. A Müpa kimozdul a megszokott keretek közül és partnerei segítségével a ház falain kívül, ingyenes vetítéssorozattal ad ízelítőt az elmúlt évek felejthetetlen programjaiból.
2017. 11. 13.
Egy nap, tizenegy koncert, 500 perc tiszta zene. Tizenegyedik közös zenei maratonját szervezi meg a Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa 2018. február 4-én. A nap főhőse ezúttal az amerikai álom klasszikusa, Leonard Bernstein lesz, mellette a 20. századi amerikai zene legnagyobbjainak művei szólalnak meg.
2017. 11. 13.
Bohumil Hrabal Sörgyári capriccio című vígjátékát 2017. november 17-én, pénteken 19 órától láthatja utolsó alkalommal a József Attila Színház közönsége. Az előadás után zenés mini sörfesztivál várja a nézőket a színház előcsarnokában, a színészek és a darabban szereplő muzsikusok közreműködésével.
2017. 11. 13.
November 18-án mutatjuk be Lev Tolsztoj: A sötétség hatalma című drámáját. Az alkotók szerint nem lesz könnyű menet, de megéri.
2017. 11. 13.
A Biloxi blues című Neil Simon darabból készült előadással folytatódik az Északi Színház Harag György Társulatának nagyszínpadi bemutató-sorozata. A premiert november 15-én, 19 órakor tartják.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a