Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Mezei Zoltán, Pásztor Erzsi, Jurij Butuszov, Vándorfi László 2017. szeptember 24., vasárnap
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Az ismeretlen (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Próba_theater
Vágyrajárók (Gaál Erzsébet Stúdió) - Olvasópróba
Komámasszony, hol a stukker? (Budaörsi Latinovits Színház) - Próba – theater.hu
Nők. Játszmák. Rivaldafény. (Gaál Erzsébet Stúdió) - Előadás
Kétely (Orlai Produkciós Iroda) - Előadás
Az imposztor (Jászai Mari Színház) - Előadás
Bánk Bán (Erkel Színház) - Előadás_2
Bánk Bán (Erkel Színház) - Előadás_1
2017. 09. 14.
A képzelt beteg próbái előtt/után a lovaglás töltötte ki Adorjáni Bálint idejét az elmúlt napokban. Szombaton a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamában ugyanis rajthoz áll ő is, mégpedig Pletykás nyergében.
2017. 09. 12.
Az idén megújult néven jelentkező szatmárnémeti színházi fesztivál, a TRANZIT FESzT normáldíjas előadásaira (az emeltdíjasok 50 lejes egységáron látogathatók) a nagyobb csoportok (minimum 10 fő) 50 százalékos kedvezményben részesülnek, azaz a csoport tagjai féláron válthatnak belépőket.
2017. 09. 11.
A kolozsvári színház Julius Caesar című, Silviu Purcărete által rendezett előadása nyitja pénteken a tizenhetedik alkalommal megrendezett dél-koreai Szöuli Előadóművészeti Fesztivált.
2017. 09. 11.
A Balogh Attila által színre vitt Kövekkel a zsebében című előadásával vendégszerepel a nagybányai Főtér fesztivál programjában a szatmárnémeti Harag György Társulat. A produkció 2017. szeptember 12-én, 18 órától látható majd a nagybányai Városi Színház stúdiótermében Moldován Blanka és Rózsa László közreműködésével.
2017. 09. 10.
Zsúfolt nézőtér előtt, a Csárdáskirálynő vastapsos nyílt próbájával indult a kecskeméti színház szeptember 9-ei évadkezdő nyílt napja. A folytatás legalább ekkora sikert hozott.
2017. 09. 09.
Ha nem lennék színpadon, nem lehetnék önmagam – mondja Kőszegi Ákos, aki 15. éve tagja a kecskeméti Katona József Színház társulatának, s aki a Városmajori Színházi Szemlén a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat vehette át a Mágnás Miska előadásban nyújtott alakításáért. Az új évadban a Csárdáskirálynőben lép színpadra először, ráadásul ezúttal énekel is!
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a