Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Törőcsik Mari, Érdi Tamás 2017. november 23., csütörtök
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
A szecsuáni jólélek (Kecskeméti színház) - Előadás_theater
SunCity – a Holnap Tali! (Magyar Színház) - Előadás
Filuména házassága (József Attila Színház) - Előadás
A skarlát betű (Győri Balett) - Előadás
Figaro házassága (Nemzeti Színház) - Előadás
Macskajáték (Debreceni színház) - Próba
Kérem, én még nem játszottam (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Előadás_theater
Holt költők társasága (Petőfi Színház) - Előadás
2017. 11. 16.
Az etikai bizottság tagjai elutasítanak mindenféle hatalmi visszaélést. A bizottság egyetért a Magyar Színházi Társaság által kiadott állásfoglalással, miszerint: „Reméljük, hogy ezek az események tisztítótűzként hatnak nemcsak színházi, hanem teljes közéletünkre. Nem támogatjuk azonban a közösségi médiában kialakult lincshangulatot.”
2017. 11. 16.
Gioachino Rossini egyik legtöbbet játszott vígoperája Szabó Máté rendezésében november 18-tól látható az Erkel Színházban. A felhőtlen szórakoztatás céljával született, orientalista környezetbe helyezett, mégis ízig-vérig olasz szabadulás-történet fókuszában a nemek és kultúrák harca áll.
2017. 11. 16.
Néhány nappal ezelőtt a MASZÍN Magyar Színházi Szövetség közleményben vállalt szolidaritást a Csíki Játékszín alkotói közösségével, illetve a csíkszeredai és Hargita megyei kulturális élet szereplőivel, ugyanis a kulturális intézmények működését támogató önkormányzatok a változó finanszírozási körülmények miatt komoly átszervezéseket készülnek eszközölni.
2017. 11. 15.
A Kecskemét City Balett két nagy sikerű produkcióval mutatkozik be november 18-án Budapesten, a Sissi Őszi Tánchéten. Az Erzsébet királyné neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál helyszíne a hetedik kerületben lévő Bethlen Téri Táncszínház.
2017. 11. 14.
Blinken OSA Archívum történetének első színházi produkciója a Goldberger-házban egy ősbemutató. Az NDK-ban betiltott drámát 1975-ben a texasi Austinban egy amatőr színjátszó csoport vitte először színre, és most két estén keresztül Budapesten is látható lesz.
2017. 11. 14.
2017. november 16-án mutatják be Szigligeti: Liliomfi című darabjának szürrealista átdolgozását Telihay Péter rendezésében, Lakatos Róbert zenéjével.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a