Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Mezei Zoltán, Pásztor Erzsi, Jurij Butuszov, Vándorfi László 2017. szeptember 24., vasárnap
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Az ismeretlen (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Próba_theater
Vágyrajárók (Gaál Erzsébet Stúdió) - Olvasópróba
Komámasszony, hol a stukker? (Budaörsi Latinovits Színház) - Próba – theater.hu
Nők. Játszmák. Rivaldafény. (Gaál Erzsébet Stúdió) - Előadás
Kétely (Orlai Produkciós Iroda) - Előadás
Az imposztor (Jászai Mari Színház) - Előadás
Bánk Bán (Erkel Színház) - Előadás_2
Bánk Bán (Erkel Színház) - Előadás_1
2017. 09. 17.
Mintegy 120 filmet vonultatott fel az elmúlt héten Hollandia jeles kulturális eseménye, a „Film by the Sea” nemzetközi filmfesztivál Vlissingenben. Az idén 19. alkalommal megrendezett seregszemle fókuszában a film és irodalom kapcsolata áll.
2017. 09. 15.
A Tranzit Feszt 2017. szeptember 14 és 24 között szinte minden egyes nap kínál valamilyen szakmai programot a színház iránt behatóbban érdeklődőknek.
2017. 09. 15.
Sokáig tartott a zenés szerepektől. A fordulópontot a Csárdáskirálynő ’93-as kaposvári előadása hozta el Dobó Enikő számára, aki 26 évesen élete harmadik primadonna szerepére készül: a Csárdáskirálynőben Szilviát alakítja Béres Attila rendezésében.
2017. 09. 15.
Az idén megújult néven és arculattal jelentkező szatmárnémeti színházi fesztivál, a tizenegynapos Tranzit Feszt 2017. szeptember 14-én, 17:30-kor villámcsődülettel kezdődött. Az Északi Színház tagozatainak közös, jelmezes felvonulása a Szakszervezetek Művelődési Házától indult, a Coposu (volt Batthyány) sétányon, a zsidókorzón, majd a korzón át vezetett és a színház épülete előtt ért véget, ahol a Harag György Társulat örökös tagjai és a román társulat néhány művésze várta a felvonulókat.
2017. 09. 14.
Székelyudvarhelyen a dráMA9 nagy esemény a város életében – ekkor válik a város színházi csomóponttá, ahol rengeteg előadást meg lehet tekinteni.hogy a dráMA A kortárs magyar vagy román darabokat bemutató színházak produkciói szép számban lesznek idén is a fesztiválon,
2017. 09. 14.
Vezérigazgatói állás betöltésére hirdet versenyvizsgát a Szatmárnémeti Északi Színház fenntartója, Szatmárnémeti város önkormányzata. Részletek az alábbi kiírásban.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a