Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Szilágyi Andor, Dimény Áron, Csankó Zoltán 2017. május 29., hétfő
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Frida (Színházi Bázis) - Előadás_2017
A fából faragott királyfi (Operaház ) - Előadás
Hinták (Színházi Bázis) - Előadás
Két úr szolgája (Thália Színház ) - Előadás
Az eastwicki boszorkányok (Játékszín) - Előadás
Álarcosbál (Budaörsi Latinovits Színház) - Előadás_theater
Vőlegény (Kecskeméti színház) - Előadás_theater
Hippolütosz (Kaszás Attila Terem) - Előadás
2017. 05. 24.
Mindenekelőtt egy exkluzív estre invitállak! Továbbá:SZERETNI MÉG dalfeldolgozó pályázatunkra diákok százai készültek országszerte és határon túl – Díjazottak; A farmerkirály; felevadulás Körmenden; nyári koncertmenü… és küldök egy verset is.
2017. 05. 24.
A művészetpártoló kezdeményezéseiről is ismert világzene-sztár, Sam Lee és zenekara négy év után, május 27-én tér vissza a Müpába, hogy azóta megjelent – tavaly a Songlines brit világzenei szaklap díját elnyert – albuma anyagából is válogasson.
2017. 05. 24.
A fából faragott királyfi című táncmű százéves évfordulója alkalmából három egyfelvonásost mutat be május 28-án a Magyar Nemzeti Balett az Operaházban. A centenáriumi alkotást Frenák Pál a kortárs tánc nyelvére ültette át, a Táncszvitből Juhász Zsolt készített a balett, és felújításban lesz látható Seregi László A csodálatos mandarin című koreográfiája.
2017. 05. 23.
Két előadás erejéig Magyarországon vendégszerepel a szatmárnémeti Harag György Társulat Manka című előadása. A produkció szerzője és rendezője Hatházi András Jászai- és kétszeres UNITER-díjas színész, egyetemi oktató, a kolozsvári színiakadémia tanára.
2017. 05. 23.
Különleges kulisszajárással készül a gyermeknapra a kecskeméti színház társulata, május 27-én az ünnepelteket, a gyerekeket várjuk kalandos kulisszajárásra. A nagy érdeklődésre való tekintettel 12 órától még egy csoportot indítunk a 6-10 éveseknek.
2017. 05. 22.
A Magyar Képzőművészeti Egyetem diplomakiállításai minden évben a végzős művészhallgatók tanulmányainak csúcsteljesítményeit mutatják be. A kiállítások az egyetem Andrássy úti főépületében található Barcsay Teremben és Aulában, illetve a szobrászhallgatók esetében június 6-9-ig az Epreskertben tekinthetőek meg.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu
Az oldalt támogatja az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.
Szerverünk üzemeltetője és a Theater Online támogatója a GTS Hungary Távközlési Kft