Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Törőcsik Mari, Érdi Tamás 2017. november 23., csütörtök
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
A szecsuáni jólélek (Kecskeméti színház) - Előadás_theater
SunCity – a Holnap Tali! (Magyar Színház) - Előadás
Filuména házassága (József Attila Színház) - Előadás
A skarlát betű (Győri Balett) - Előadás
Figaro házassága (Nemzeti Színház) - Előadás
Macskajáték (Debreceni színház) - Próba
Kérem, én még nem játszottam (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Előadás_theater
Holt költők társasága (Petőfi Színház) - Előadás
2017. 11. 20.
Kálmán Imre Csárdáskirálynő című nagyoperettjét méltán emlegethetjük minden idők legnépszerűbb operettjének, de nevezhetjük az operettek operettjének is. A Gárdonyi Géza Színház ezért is tűzte műsorra a 2017/2018-as évadban. A november 17-én bemutatott előadás rendezője nem más, mint a zenés darabok szakértője, Halasi Imre.
2017. 11. 20.
Óriási sikerrel futott New Yorkban William Nicholson Visszavonulás című darabja jó tíz évvel ezelőtt. Most kerül először magyar színpadra: 2017. november 27-én a Rózsavölgyi Szalonban mutatják be a művet. Interjú Valló Péterrel a szinhaz.org oldalon
2017. 11. 19.
Lorca figurái sokat fednek: látszólag szikár, kemény emberek, akiknek a lelkében elképesztő színek vannak, és iszonyatos viharok tombolnak – mondja Kocsis Pál, aki a Vérnászt rendezi Kecskeméten. A bemutató november 24-én lesz a Ruszt Stúdió Színházban.
2017. 11. 19.
A 2016/2017-es színházi évad legsikeresebb előadásával, a Tévedések vígjátékával szerepel hétfőn, november 20-án a budapesti Nemzeti Színházban a Harag György Társulat.
2017. 11. 18.
A december 5-8. között megrendezésre kerülő Negyedszázados Fesztiválon a huszonötödik, jubileumi év terméséből válogatva, új bemutatókkal és számos, koprodukcióban készült előadással jelentkezik a társulat.
2017. 11. 18.
Újra a Tiszaújvárosban megrendezett Színház Határok Nélkül elnevezésű programsorozat vendége a Harag György Társulat. November 18-án, szombaton a Csókos asszony című operettet játssza majd a társulat a fesztivál előadásainak otthont adó Derkovits Kulturális Központ színpadán.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a