Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Muszte Anna, Takátsy Péter, Kiss László, Fekete Ernő, Sipos Vera, Oravecz Edit 2018. március 19., hétfő
spacer
Színházi hírek
Legfrissebb híreink
Ezüst Tulipán díjjal tüntették ki Bandura Emesét
Művészeti díjak március 15-e alkalmából
Felhívás: In/between Reflex(ions)
Világsztárok és 360 fokos VR élmény a Müpa 2018/2019-es évadában
Igazi ’Mr. Bean Show’ – Réczei Tamás a Négyhangú opera bemutatójáról
Március 19. - Rendkívüli nyitva tartás a jegypénztárban


Képes hírek
Eötvös Péter az Operában
Kokan Mladenović Temesváron rendez
Vígnap 2011
Eszenyi Enikő köszöntése
Helmuth Stürmer
Ruttkai Éva-emlékdíj 2008
Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója
Könyvbemutatók Kolozsváron
2018. március 10.
Budapesten és Veresegyházán tart előadásokat az Osonó Színházműhely

Három nap alatt négy alkalommal lesz látható a fiatalok személyes történeteiből létrehozott, többszörösen díjazott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás. A Fazakas Misi által rendezett előadást eddig 515. alkalommal mutatta be a társulat 3 kontinens 24 országának 175 településén.

Budapesten március 12-én 19 órakor az S4 Háló Közösségi és Kulturális Központban, majd 13-án 11 órakor a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban tekinthetik meg az érdeklődők a dokumentarista produkciót. Veresegyházán március 14-én 15 és 18 órától a Veresegyházi Innovációs Központ ad otthon az előadásnak, amelyet minden alkalommal az Osonóra jellemző moderált interaktív beszélgetés követ.

A Fazakas Misi által rendezett előadást eddig 515. alkalommal mutatta be a társulat 3 kontinens 24 országának 175 településén. Az előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei, illetve az azokból született szövegkönyv képezi, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat. A magyarországi adaptáció elkészítésében az Osonó produkciós partnere a budapesti Bakelit Multi Art Center volt.
Az Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel, annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül, az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.

A társulat 2016-ban az Európai Parlament értékelése által az Ifjúsági Nagy-Károly Díj Nemzeti győztese lett, 2015-ben Regisztrált Tehetségponttá vált és 2012-ben a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Csokonai Vitéz Mihály Közösségi díját vehette át.

Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika/ Kőhalmi Kamilla, Fazakas Hunor, Virginia Alexandra, Sándor Gergő/ Kozma Zsófi. Technikus: Pászka Gáspár. Rendező: Fazakas Misi.

A társulat magyarországi előadásainak programja:
Március 12, 19:00 óra: Budapest, Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4
Március 13, 11:00 óra: Budapest, Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium
Március 14, 15:00 óra: Veresegyház, Veresegyházi Innovációs Központ
Március 14, 18:00 óra: Veresegyház, Veresegyházi Innovációs Központ

Forrás: Osono Színházműhely
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a