Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Virágh József, Závodszky Noémi, Rubi Anna, Pozsgai Zsolt, Gyöngyösi Gábor, Dimény Levente, Kiss Eszter 2017. szeptember 20., szerda
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Az ismeretlen (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Próba_theater
Nők. Játszmák. Rivaldafény. (Gaál Erzsébet Stúdió) - Előadás
Kétely (Orlai Produkciós Iroda) - Előadás
Az imposztor (Jászai Mari Színház) - Előadás
Bánk Bán (Erkel Színház) - Előadás_1
Az ismeretlen (Rózsavölgyi Szalon Arts & Café) - Előadás_theater
A stadesz fantomja (Y.East ) - Előadás
A kincs, ami nincs (Y.East ) - Előadás
2017. 09. 19.
Szeptember 21-én, a Magyar Dráma Napján veszi kezdetét a Harag György Társulat felolvasószínházi sorozata, melyet a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemmel és a Látó Szépirodalmi Folyóirattal közösen szerveznek meg, a Marosvásárhelyen már rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Havi Dráma sorozat keretében.
2017. 09. 19.
szeptember 25. - Holdkő
2017. 09. 19.
Sáfár Mónikát a hazai operett-játszás mérföldköveinek számító Csárdáskirálynő előadások női főszerepében láthatta a közönség az elmúlt években. Kecskeméten Cecília szerepére készül Béres Attila rendezésében, mint mondja, óriási izgalommal és várakozással.
2017. 09. 18.
Harminchárom éve, hogy minden szeptember 21-én, Madách Az ember tragédiája ősbemutatójának évfordulóján, megünnepeljük a magyar drámairodalmat. Idén a magyar dráma napján valamint a következő napon, a Csíki Játékszín két magyar szerző művét játssza repertoárjáról. Csíkszeredában, szeptember 21-én, 20 órai kezdettel bérletszünetben újra látható Szép Ernő színműve, a Vőlegény. Egressy Zoltán Portugál című vígjátékát pedig szeptember 22-én, 19 órai kezdettel a székelyudvarhelyi kortárs dráma fesztiválon mutatja be a társulat.
2017. 09. 18.
„A Csárdáskirálynő kecskeméti előadásánál szeretnénk visszatérni Kálmán Imre tiszta, eredeti szándékaihoz” – mondja Károly Kati, a kecskeméti színház zenei vezetője. Az évad nagyoperettjét a megszokottnál nagyobb zenekarral szólaltatja meg a társulat, a bemutató szeptember 29-én lesz.
2017. 09. 17.
Postagalamb, mégpedig GYES-en lévő postagalamb lesz Danyi Judit a kecskeméti színház új gyermekelőadásában, a Hessmesében. Tündérekről, galambokról, ablakon befújt szerelemeslevelekről beszélgettünk.
1 2 3 4 5 6 ... > >>


Képes hírek
Eötvös Péter az Operában
Kokan Mladenović Temesváron rendez
Vígnap 2011
Eszenyi Enikő köszöntése
Helmuth Stürmer
Ruttkai Éva-emlékdíj 2008
Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója
Könyvbemutatók Kolozsváron
1 2 3 4 5 6 ... > >>
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a