Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Halász Aranka 2018. március 24., szombat
spacer
Nemzeti Színház
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad Nemzeti Színház Nemzeti Színház Festőtár Nemzeti Színház Bajor Gizi Szalon
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2017. 02. 02.
Az elmúlt két esztendő sikere után ismét, idén harmadszor is meghirdette Nemzetiszínháztörténeti vetélkedőjét a Nemzeti Színház. A vetélkedőre négyfős, 10-11-edikes (13 évfolyamos iskolák esetében 12-edikes diákokat is) csapatokat vár a teátrum, ...
2017. 01. 26.
A Nemzeti Színházban rendezik meg a vidéki amatőr színjátszás örömünnepét, a II. Pajtaszínházi Szemlét. január 28-29-én.A 19 megye amatőr színjátszó társulatai a program eredményeinek összegzéseképpen lépnek nyilvánosság elé előadásaikkal a II. Pajtaszínházi Szemlén.
2017. 01. 26.
A Nemzeti Színház negyedik éve adja át egy napra nagyszínpadát a diákszínjátszóknak. Előadásukban láthattunk már balladákat, bibliai történeteket, egy éve pedig Az ember tragédiáját. Idén is a Magyar Kultúra Napjához közeli napra tettük a különleges eseményt: a 240 budapesti és Budapest környéki diák 18. századi iskolajátékba lehel új életet.
2016. 10. 27.
A Nemzeti Színházban november 12-én mutatják be A Gulag virágai című produkciót. Földes László HOBO írásából és válogatásából színpadra állítja Vidnyánszky Attila, szereplők Földes László HOBO és Rácz József, zenei közreműködő Pál Lajos.
2016. 09. 12.
A Nemzeti Színház idén is megrendezi Nyílt Napot szeptember 24-én 14 és 22 óra között. Pillantsanak be a Nemzeti Színház kulisszatitkaiba! Vajon hogyan zajlik egy próba? Hány rejtett zuga van a színháznak? Milyen lehet olyan jelmezeket felpróbálni, amelyekben a Nemzeti Színház színészei játszanak? ...
2016. 09. 12.
Közös évadkezdésre készül a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncszínház, szeptembertől különleges táncszínházi produkciókkal is gazdagodhat a Nemzeti Színházba járó közönség. A Nemzeti Táncszínház szervezésében kortárs és folklór előadások színesítik a teátrum repertoárját.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a