Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
2017. december 18., hétfő
spacer
Nemzeti Színház
Gobbi Hilda Színpad Nemzeti Színház Nemzeti Színház Festőtár Nemzeti Színház Bajor Gizi Szalon
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
2017. 01. 26.
A Nemzeti Színház negyedik éve adja át egy napra nagyszínpadát a diákszínjátszóknak. Előadásukban láthattunk már balladákat, bibliai történeteket, egy éve pedig Az ember tragédiáját. Idén is a Magyar Kultúra Napjához közeli napra tettük a különleges eseményt: a 240 budapesti és Budapest környéki diák 18. századi iskolajátékba lehel új életet.
2016. 10. 27.
A Nemzeti Színházban november 12-én mutatják be A Gulag virágai című produkciót. Földes László HOBO írásából és válogatásából színpadra állítja Vidnyánszky Attila, szereplők Földes László HOBO és Rácz József, zenei közreműködő Pál Lajos.
2016. 09. 12.
A Nemzeti Színház idén is megrendezi Nyílt Napot szeptember 24-én 14 és 22 óra között. Pillantsanak be a Nemzeti Színház kulisszatitkaiba! Vajon hogyan zajlik egy próba? Hány rejtett zuga van a színháznak? Milyen lehet olyan jelmezeket felpróbálni, amelyekben a Nemzeti Színház színészei játszanak? ...
2016. 09. 12.
Közös évadkezdésre készül a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncszínház, szeptembertől különleges táncszínházi produkciókkal is gazdagodhat a Nemzeti Színházba járó közönség. A Nemzeti Táncszínház szervezésében kortárs és folklór előadások színesítik a teátrum repertoárját.
2016. 02. 03.
A tavalyi nagy siker után ismét meghirdeti a Nemzeti Színház a középiskolásoknak szóló internetes vetélkedőjét. A tavalyihoz hasonlóan idén is 10. és 11. osztályos tanulókból álló, négyfős csapatok és felkészítő tanáruk jelentkezhetnek a versenyre, február 28-ig.
2015. 05. 13.
Kedden délután közel egy órás tanácskozás után meghozták döntésüket a Nemzet Színészei: Kóti Árpád helyére Szacsvay Lászlót választották meg.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a