Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Joós László, Gál Gábor, Major Melinda, Pusztaszeri Kornél, Antony Jay 2018. április 20., péntek
spacer
Csíki Játékszín
Csíkszeredai Lurkó Fesztivál Interetnikai Színházi Fesztivál Csíkszereda
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Társulat

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2013. 05. 24.
Ma veszi kezdetét Szatmárnémetiben a Sorompók Nélkül Nemzetközi Multikulturális Fesztivál, melynek programjában a társulatunk a Karnebál című előadással vesz részt.
2013. 05. 23.
A Lurkó Fesztivál első kiadására 2013. június 2-8. között kerül sor Csíkszeredában. A gyermek- és ifjúsági színházi találkozón tizenhárom különböző produkció látható összesen huszonegy alkalommal, nyolc társulat és három egyéni fellépő előadásában. A színházi és bábszínházi produkciók mellett szakmai programok várják a szülőket, pedagógusokat és a gyerekszínház iránt érdeklődőket, felolvasószínházi előadással egybekötött beszélgetés a középiskolásokat.
2013. 05. 08.
A Csíki Játékszín Lurkó Fesztivál néven gyermek- és ifjúsági színházi találkozót szervez Csíkszeredában, 2013. június 3-8 között. A fesztivál végén gyerekeket díjazunk. A rajzpályázat részletei itt olvashatóak.
2013. 04. 20.
Április 26-án mutatjuk be az évadunk felnőtt- és ifjúsági repertoárjának negyedik nagyszínpadi előadását, a Képmutatók cselszövése című, Molière életrajzából ihletett Bulgakov-drámát Bogdán Zsolt főszereplésével, Porogi Dorka rendezésében.
2013. 04. 18.
Április 12-én az Operett-Musical Fesztivált záró Nemzetközi Operett Gálán orosz, román, német és magyar sztárszólisták között énekelte el Fülöp Zoltán Tevje dalát a Hegedűs a háztetőn musicalből majd a gálaelőadás közös fináléjában is láthatta az Operettszínház közönsége.
2013. 04. 12.
Pál Bíborka elkísérte társulatunkat Budapestre. A nyomtatásban megjelenő Hargita Népe napilap engedélyével közöljük a riportot honlapunkon, kiegészítve a Bege Nóra fotóiból készült galériával.
<< < ... 16 17 18 19 20 21
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a