Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Sashalmi József, Szabó Anikó 2018. július 22., vasárnap
spacer
Csíki Játékszín
Csíkszeredai Lurkó Fesztivál Interetnikai Színházi Fesztivál Csíkszereda
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Társulat

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2013. 06. 02.
Június 2-án a Nagy István Művészeti Líceum fúvószenekarával és Fabók Mariann előadásával megnyitottuk az első csíkszeredai gyermek- és ifjúsági színházi találkozót.
2013. 06. 02.
2 iunie - prima zi a primei ediții - festivitatea de deschidere cu orchestra de suflători a Liceului de Artă Nagy István și spectacolul în aer liber al lui Fabók Mariann - galerie foto
2013. 05. 24.
Ma veszi kezdetét Szatmárnémetiben a Sorompók Nélkül Nemzetközi Multikulturális Fesztivál, melynek programjában a társulatunk a Karnebál című előadással vesz részt.
2013. 05. 23.
A Lurkó Fesztivál első kiadására 2013. június 2-8. között kerül sor Csíkszeredában. A gyermek- és ifjúsági színházi találkozón tizenhárom különböző produkció látható összesen huszonegy alkalommal, nyolc társulat és három egyéni fellépő előadásában. A színházi és bábszínházi produkciók mellett szakmai programok várják a szülőket, pedagógusokat és a gyerekszínház iránt érdeklődőket, felolvasószínházi előadással egybekötött beszélgetés a középiskolásokat.
2013. 05. 08.
A Csíki Játékszín Lurkó Fesztivál néven gyermek- és ifjúsági színházi találkozót szervez Csíkszeredában, 2013. június 3-8 között. A fesztivál végén gyerekeket díjazunk. A rajzpályázat részletei itt olvashatóak.
2013. 04. 20.
Április 26-án mutatjuk be az évadunk felnőtt- és ifjúsági repertoárjának negyedik nagyszínpadi előadását, a Képmutatók cselszövése című, Molière életrajzából ihletett Bulgakov-drámát Bogdán Zsolt főszereplésével, Porogi Dorka rendezésében.
<< < ... 16 17 18 19 20 21
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a