Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Claudiu Bleont, Nádasi Erika, Újréti László, Rumi László 2018. augusztus 17., péntek
spacer
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa MiklósTársulat Kisterem
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
2008. december 17.
Karácsonyi ajándék-előadás Marosvásárhelyen

Még a Székely Színház idejében meghonosodott hagyományt igyekszik újraéleszteni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a KARÁCSONYI AJÁNDÉK-ELŐADÁS műsorra tűzésével

Még a Székely Színház idejében meghonosodott hagyományt igyekszik újraéleszteni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a KARÁCSONYI AJÁNDÉK-ELŐADÁS műsorra tűzésével. Az ajándék-előadásra december 24-én, szerdán délután 5 órakor kerül sor a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.

Király Kinga Júlia A SZERENCSE FIA című, magyar népmesék nyomán készült mesejátéka a Szenteste délutánján kínál programot a gyerekeknek, azért, hogy amíg otthon „az Angyal meghozza a karácsonyfát”, addig az apróságok egy szülő, nagyszülő vagy nagyobb testvér kíséretében kellemesen töltsék a várakozás perceit.

Az ünnepi alkalommal műsorra tűzött előadásban újra színpadon láthatják kicsik és nagyok Györffy András Jászai díjas, Ördög Miklós Levente, Meszesi Oszkár, Bartha László Zsolt, Korpos András, Bokor Barna, Bányai Kelemen Barna, Kárp György, Berekméri Katalin, Csíki Hajnal, Tompa Klára és Balázs Éva színművészeket, Ráduly Zsófia, Kónya Ütő Bence és Fekete Zsolt zenészeket. Rendező: Király István, díszlet- és jelmeztervező: Labancz Klára, dramaturg: Király Kinga Júlia, zene: Király István, koreográfus: Orza Călin.
Forrás: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a