Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Lukács Sándor, Kelemen István 2018. július 21., szombat
spacer
Shakespeare Fesztivál Gyula
Gyulai Várszínház
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
2018. július 13., péntek 21:00 - Kamaraterem
Tiger Lillies: Hamlet koncert

Mi hát a lényeg, az értelem, a cél? Merre tart mindez, a sok szerep kié? Egód csak törtet, a diadalra gyűjt, Erőért, pénzért elkövet bármi bűnt.

Július 13. 21.00 Kamaraterem

Martyn Jacques − ének, harmonika,
Jonas Golland − dobok,
Adrian Stout − nagybőgő

A londoniak egyik kedvencét, egy brit kultzenekart hallhatnak-láthatnak, akik erre a különleges produkcióra vesznek jegyet. Valódi show-ra lehet számítani egy formáció tagjaitól, akik az underground státuszból indulva, csaknem harminc év alatt meggyőzték a közönséget: az a mód és tehetség, amellyel a zenei és előadásmódbeli rétegeket vegyítik,
tulajdonképpen utánozhatatlanná és megkerülhetetlenné teszi őket. A háromfős provokatív banda zenéjében ott találjuk a kabaré, a varieté, a punk és az opera, de ugyanilyen természetességgel a cigány- vagy cirkuszi zenét és a francia sanzonokat, a Koldusopera motívumait. Martyn Jacques, az együttes frontembere a kasztrált énekesek stílusát tanulta meg, és hangszerhasználatuk is teljesen eltér a megszokottól. A koppenhágai Hamlet-előadásukban nemcsak zenei, de egyúttal mélyreható színházi élményt is biztosítottak kortárs cirkuszi jelenetekkel és óriásbábokkal. A dán rendező, Martin Tulinius értelmezésében a csábítás, szerelem, bosszú, árulás és halál egyvelege sötét humorral itatódik át. Az előadással a csapat végigturnézta Európát, Ázsiát, Ausztráliát és Amerikát, és mindenhol népszerűségre és remek kritikai visszhangra talált. A gyulai koncert a Hamlet-előadásuk zenei anyagát mutatja fel.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a