Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Krisztik Csaba, Tarsoly Krisztina, Kovács Zsolt 2018. július 20., péntek
spacer
Silk Fluegge
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság
Silk Fluegge
spacer
I will dance you till the end of…
Szöveg nélküli előadás
Performansz egy nézőnek
spacer
spacer
Szereposztás
Rendező: Silke Grabinger
Produkciós menedzser: Olga Swietlicka
Bemutató:2014. 11. 11.
Az előadás hossza kb. 20 perc (szünet nélkül).
Előadás ismertető

Milyen érzés megállni önmagaddal szemben, és önmagadat az én egy másik lehetséges változataként felismerni? Milyen érzés megkérdőjelezni önmagadat, vagyis azt az ént, aki lehetnél vagy lehettél volna? Ebben az intim előadásban az előadó eltulajdonítja a néző identitását és felhasználja azt. Ez irritációt vagy csodálatot eredményezhet, de arra is ösztönözhet, hogy mélyen elgondolkodjunk arcunk identitásképző szerepéről.

 A nézőnek lehetősége nyílik önmagát különféle nemekben és testekben viszontlátni, de arra is, hogy önmagát sajátmagához képest új perspektívában pillantsa meg, és hogy önmaga számára kérdéseket tegyen fel. A feszültség forrása az előadó és néző szerepének részleges felcserélődése, illetve az, hogy ebben a reflexióban a tükörkép mindig kissé torz marad. Vajon felismerjük önmagunkat a másikban? És ha igen, ez a projekció vajon lehetőséget ad az empátiára?

Információk

Felhívjuk a nézők figyelmét, hogy a performanszon egyszerre csak egy személy vehet részt. Az előadás jellegére való tekintettel, javasoljuk, hogy érkezzen a kezdési időponthoz képest tíz perccel korábban a helyszínre. Kérjük, hogy a jegy megvásárlása után írjon kollégáinknak a ticket@tm-t.ro címre, akik bővebb tájékoztatással szolgálnak, illetve itt értesítik, amennyiben késésre lehet számítani.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a