Theater Online
spacer
spacer
Főoldal Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Jászai László, Götz Anna, Földessy Margit, Köleséry Sándor, Mag István, Andorai Péter, Nemcsák Károly 2017. április 25., kedd
spacer
Deszka Fesztivál
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Írások
Igazgatóság
Deszka Fesztivál
spacer
Kucsov Borisz
Félelem és reszketés Szabadkán
Felolvasó színház
spacer
spacer
Bemutató:2017. 04. 02.
Előadás ismertető

A Félelem és reszketés Szabadkán, képregény dráma, melyben két jóbarát (Raul és Gonzó), a kegyetlen valósággal, a hatalommal, és a kilátástalansággal szemben vívott harca követhető végig- nem éppen lineáris sorrendben. A srácok valahol Csantavér környékén járnak, amikor a drogok hatni kezdenek, a városba érkező szép lány (Naomi), pedig csak bonyolít a helyzeten. Történik mindez 2048-ban, Csáth Géza elnéptelenedett szülővárosában, ahol a fiatalok körében a kábítószer az úr, a polgármester (Polgár Jenő) számára pedig a város főterén szappanbuborékokat gyártó Pókember jelenti a legnagyobb veszélyt.

A szerzőről:

Kucsov Borisz 1987. október 22-én született Szabadkán. A szentesi Horváth Mihály Gimnázium elvégzése után három évig Budapesten élt és dolgozott. Később az Újvidéki Művészeti Akadémia magyar nyelvű színész szakára iratkozott be. Jelenleg a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház színésze. 2014-ben kezdett el drámaírással foglalkozni. Két fontosabb műve A bansági szamuráj, valamint a Félelem és reszketés Szabadkán.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2017. - THEATER Online - theater.hu
Az oldalt támogatja az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.
Szerverünk üzemeltetője és a Theater Online támogatója a GTS Hungary Távközlési Kft