Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Claudiu Bleont, Nádasi Erika, Újréti László, Rumi László 2018. augusztus 17., péntek
spacer
Újvidéki Színház
Újvidéki Művészeti Akadémia
spacer
spacer
spacer
Híreink
Előadások
Műsor
Képgaléria
Igazgatóság

Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválja, Kisvárda
Újvidéki Színház
spacer
Y gen
Életre-valóság zenei kísérettel
spacer
spacer
Előadás ismertető

„Néha azt szeretném, ha VIGYÁZAT,TÖRÉKENY! felirat lenne a homlokomra ragasztva. Néha azt szeretném, ha valahogy tudtára adhatnám az embereknek, hogy azért, mert egy olyan világban élünk, amelyben nincsenek szabályok, és olyan életet élünk, amelyben nincsenek törvények, másnap reggelre kelve még éppen úgy fáj, ami fáj. Persze a csalás és az árulás sem a szerelmi, sem a politikai kapcsolatokban nem újdonság, de valamikor legalább elítélendő dolognak számított megbántani valakit.
Néha azt gondolom, azért kényszerültem rá, hogy elvonuljak a depresszióba, mert ez volt a tiltakozás egyetlen legális módja, egyedül ezt vághattam a képébe egy olyan világnak, amely azt hirdeti, hogy az embereknek nincsenek többé kötelességeik, ahol mindennek megkopott az értelme.
És noha a depresszió minden korcsoportnál jelentkezik, mintha a mai húsz-harmincévesek esetében úgy merülne fel, mint normális lelkiállapot, mint amivel együtt kell élnünk, hiszen az élet már csak ilyen, és úgyis meghalunk.
És csak remélni tudom, hogy egyszer eljön az az idő, amikor beleszeretek valakibe, és ez az érzelem tartós marad, és olyan egészséges kapcsolat kerekedik belőle, amelyre már lehet családot építeni, hogy egyszer annyira hitelképes leszek, hogy otthont tudok teremteni magamnak…”
\Elizabeth Wurtzel\

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a