Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Lukács Sándor, Kelemen István 2018. július 21., szombat
spacer
Színházi hírek
Legfrissebb híreink
Irina - RÉV színház
Csehov
Anton Pavlovics Csehov - Kiss Csaba: De mi lett a nővel?
Ábrándok
Ványa bácsik, avagy nyaralj ködben
A Kultkikötőben zajlott A testőr utolsó előadása


Képes hírek
Eötvös Péter az Operában
Kokan Mladenović Temesváron rendez
Vígnap 2011
Eszenyi Enikő köszöntése
Helmuth Stürmer
Ruttkai Éva-emlékdíj 2008
Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója
Könyvbemutatók Kolozsváron
2018. július 4.
Nagyszerű ajánlatokkal várjuk augusztus 21-től jegypénztárunkban

Befejeződött az előbérletezés a 2018/19-es évadra, az Udvarszínházi produkciókra pedig minden jegy elkelt szervezési- és jegyirodáinkban, ahol augusztus 21-től folytatódik az értékesítés a következő szezonra.

Rendkívül sikeres évadot zárt a kecskeméti Katona József Színház. Cseke Péter tizedik igazgatói szezonjában bemutatott darabjaink egy része a nagy érdeklődésre való tekintettel még jövőre is megtekinthető, ezek a Kőműves Kelemen, a Csárdáskirálynő, A képzelt beteg, a Ványa bácsi, a Rómeó és Júlia, A játék vége, a Klamm háborúja és a 2016/17-es évadból áthozott Apátlanul (Platonov). Színházunk történetében még nem volt rá példa, hogy ennyi előadásunkat játsszuk tovább, ezúton is köszönjük kedves nézőink érdeklődését és bizalmát!

Ha még nem váltott bérletet a következő szezonra, augusztus 21-től megteheti. 6+1-es bérletkonstrukciónk tartalma: A beszélő köntös (musical), Nyaralás (komédia), Traviata (táncszínházi előadás), Balfácánt vacsorára (vígjáték), Othello (dráma), Tíz kicsi néger (krimi), mely előadások a Nagyszínházban kerülnek bemutatásra, és ezek mellé választhatnak a következő kisszínházi produkciók közül egyet: A király beszéde, Az ügynök halála, Baal, A pillangók szabadok. Kamaraszínházunkban tűzzük műsorra továbbá a népszerű operetett, a Fekete Pétert, melyet bérleten kívül tekinthetnek meg kedves nézőink.

Társulatunkra és munkatársainkra nyáron is számos feladat vár. Az Udvarszínházban adunk otthont a Kié vagy, mondd?, a Hajnali részegség és a Heisenberg című produkcióknak, melyekre már minden jegy elkelt, a Függöny fel!, a Család ellen nincs orvosság, a Kőműves Kelemen és A testőr csapata pedig Balatonföldváron, Szarvason, Mórahalmon és Budapesten vendégeskedik.

Kedves régi és leendő bérlőinknek, nézőinknek kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk, várjuk Önöket augusztus 21-től szervezési- és jegyirodáinkban, október 2-tól pedig a nézőtéren!

spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a