Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Juhász Judit, Juhász Judit, Tatár Gabriella, Kálid Artúr, Horváth László 2018. augusztus 14., kedd
spacer
Színházi hírek
Legfrissebb híreink
Óriási sikerrel zárult az udvarszínházi programsorozat
Bereményi Géza: IRÉN LEVELE
Álom újratöltve (hősbemutató, valószínűleg egy felvonásban)
III. UbikEklektik
Szelíden és Szilárdan
Don Q és IQ - ELMARAD


Képes hírek
Eötvös Péter az Operában
Kokan Mladenović Temesváron rendez
Vígnap 2011
Eszenyi Enikő köszöntése
Helmuth Stürmer
Ruttkai Éva-emlékdíj 2008
Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatója
Könyvbemutatók Kolozsváron
2018. február 5.
Nagy sikert aratott a táncos szülinap

Telt házas nyílt nappal ünnepelte 5. születésnapját a Kecskemét City Balett társulata február elsején. A programsorozat flashmobokkal kezdődött a Malom Bevásárlóközpontban és a főtéren, majd kiállítás megnyitóval és közönségtalálkozóval folytatódott a nagyszínházban és a kamaraszínházban.

- Amikor a városunkba érkező vendégek Kecskemétről kérdeznek, büszkén mondom nekik, hogy nálunk minden van: dinamikusan fejlődő gazdasági élet, fesztiválok, jellegzetes gasztronómia és országos hírű kulturális intézmények, amelyeknek a zászlóshajója a kecskeméti Katona József Színház és most már a teátrum balett társulata, a Kecskemét City Balett is – mondta Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármestere a KCB eddigi előadásait bemutató tárlat megnyitóján.
A népes vendégsereget ezt követően Barta Dóra köszöntötte, aki elmondta: óriási eredménynek tartja, hogy a balett műfaja szerves részévé válhatott a kecskeméti színház kínálatának, amit a közönség és a szakma is egyértelműen pozitívan fogadott.
- A mögöttünk lévő 5 esztendő az otthonteremtés időszaka volt, amely során sok-sok megerősítést kaptunk. A siker záloga a kemény munka és a minőség védelme, természetesen a jövőben is ezt az utat szeretnék követni – mondta a KCB vezetője
A nagyszínház Nézőtéri galériájában látható tárlat öt fotóművész alkotásaiból mutat be válogatást egészen március 31-ig.
A szülinapi programok sora 18 órától a Kelemen László Kamaraszínházban folytatódott, ahol Carl Orff Carmina Burana című művének táncszínházi feldolgozásából láthatott részletet a nézőteret zsúfolásig megtöltő közönség. Barta Dóra koreográfiája ezúttal is zajos sikert aratott.
A bemutatót beszélgetés követte, amelyben az eddigi sikerekről és tervekről épp úgy szó esett, mint a táncosok napirendjéről, kedvenc ételeiről és a tréningek megpróbáltatásairól.
A tavalyi nyílt naphoz hasonlóan idén is fontos szerep jutott az interaktivitásnak. Időről-időre megtelt a színpad vállalkozó kedvű nézőkkel, akik kipróbálhatták, milyen egy igazi spicc cipő, kézbe vehették például a rüszt formálására szolgáló speciális eszközt, sőt a legbátrabbaknak közös táncban és különleges emelésekben is részük volt.
spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a