Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Stief Magda, Halmágyi Sándor, Czvetkó Sándor, Teremi Trixi, Pap Tibor 2018. augusztus 18., szombat
spacer
Színházi hírek
Legújabb képgalériáink
Déjá vu (TranzDanz Társulat) - Előadás
Ratville (TranzDanz Társulat) - Előadás
Míg fekszem kiterítve (Sztalker Csoport) - Előadás_Szentendre
Szárnyak zenéje (Színházi Bázis) - Előadás
Ábrándok (Gózon Gyula Kamaraszínház) - Előadás-Zsámbék
Csehov (Dollár Papa Gyermekei) - Előadás
Irina (RÉV Színházi) - Előadás
Ványa bácsik, avagy Nyaralj ködben (R.S.9 Stúdiószínház) - Előadás
2009. 02. 24.
Ebben az évben tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja hagyományos, jótékonysági hangversenyét a Nagyszínházban.
2009. 02. 24.
Illényi Katica SZERELMESÉK c. előadásával március 7-én a Tivoliban lép fel. "Miért van szerelem? "[Kep: 2] Miért van az, hogy senkit nem kerül el, hogy egyformán érvényes kicsire - nagyra, idősre és fiatalra? Miért gondoljuk, hogy vannak dolgok, melyek csak velünk történnek meg: a mindent félresöprő érzelmek, a világot átformáló szenvedély, féltés és féltékenység, a reményvesztett várakozás, a vágyak vihara vagy a beteljesült boldogság? Ének és hegedű hangján szólalnak meg a SzerelMesék, a hol vidám, hol szomorú, de minden korosztályt megérintő, meghitt hangulatú előadói esten.
2009. 02. 24.
Kedves Nézőink! A február 23-án (Shure Stúdió) betegség miatt félbeszakadt Lolita c. előadás jegyei április 2-ra érvényesek vagy 10 munkanapon belül visszaválthatók a színház jegypénztárában, szervezésén. Köszönjük megértésüket.
2009. 02. 22.
Pályája legelején főként zenés darabokban játszott, azután a prózai szerepek kerültek előtérbe, az idei évadban pedig ismét újabb oldaláról ismerheti meg a kecskeméti közönség Kéner Gabriellát. Hogy miben más ez az időszak a színésznő számára, arról a Nagyszínház büféjében beszélgettünk.
2009. 02. 19.
A Marczibányi Téri Művelődési Központ és a Magyar Drámapedagógiai Társaság szervezésében február 21-én Színházi lecke címmel módszertani napot rendeznek a gyermek- és diákszínjátszó rendezőknek ...
2009. 02. 19.
Az idén tavasszal 5. születésnapját ünneplő NEIL YOUNG SÉTÁNY együttes februárban második lemezével rukkol elő, melyen újabb, és a közönség által leginkább kedvelt Neil Young szerzemények feldolgozását hallhatjuk.
<< < ... 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 ... > >>


spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a